Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$60,862.84
-806.3
Ethereum
$2,931.45
-79.37
Litecoin
$77.89
-2.69
DigitalCash
$27.64
-0.36
Monero
$111.68
-6.21
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$24.84
-0.84
Dogecoin
$0.14
-0.01

Avalanche Geliştiricisi Ava Labs’tan Web3 Oyunu Yolda!

0 301

Avalanche geliştiricisi Ava Labs, gelecek yıl platformuna bir Web3 oyunu getirmek için Japon oyun devi BLRD ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ava Labs ve BLRD arasında Web3 oyunu ortaklığı

27 Ekim Perşembe günü Ava Labs, Japon oyun devlerinden GREE’nin yan kuruluşlarından BLRD ile 2023’te ilk Web3 oyununu başlatmayı planlayan stratejik ortaklığını duyurdu.

GREE, Avalanche birincil ağı ve oyun alt ağlarında aktif bir katılımcı olarak biliniyor. Ayrıca Avalanche’da bir düzineden fazla doğrulayıcı düğümü de kontrol etmekte. Ek olarak, GREE, Avalanche’ın yerel AVAX token projesinden de bir miktar elinde bulunduruyor. Bu, Japonya’da halka açık herhangi bir şirket için önemli bir kilometre taşıdır. BLRD ise, popüler oyunları pazara sunma konusunda onlarca yıllık bir geçmişe sahip. Ayrıca Square Enix, Sega, Konami ve Bandai Namco gibi önde gelen diğer oyun şirketleriyle de çalışmış bir şirket. Popüler Japon animesine dayanan BLRD, Naruto ve Final Fantasy’nin mobil versiyonu gibi oyunlar geliştirdi.

On yıllık yüksek katılımlı Web2 oyunları yaratmanın ardından, BLRD şimdi Web3 alanına giriyor. Ava Labs ile yakın zamanda yapılan ortaklık, BLRD’nin blockchain oyunlarındaki büyümesini hızlandırmaya yardımcı olacak. Avalanche ağı, BLRD ekosistemine teknik, ticari, pazarlama ve destek sunacak. BLRD direktörü Eiji Araki, konu hakkında şunları söyledi:

“Avalanche ağının ve ekosisteminin potansiyeli konusunda heyecanlıyım. Tıpkı web2 oyunlarında yaptığımız gibi, oyuncuların gelecek yıllarda keyif alacakları yeni bir oyun sunacağız.”

Avalanche oyununu geliştirmenin ve dağıtmanın yanı sıra BLRD, Ava Labs ve Avalanche Foundation ile çeşitli projeler üzerinde çalışacak. Buna Blizzard the Avalanche Fund ile ortak bir yatırım da dahildir. Ava Labs oyun başkanı Ed Chang konuyla ilgili şunları söyledi:

“GREE, oyuncuların zamansız IP ile sevdiği oyunlar yaratma konusunda on yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Avalanche oyun zincirini kuracaklarından ve geleceğini daha da parlak hale getirmek için birlikte çalışacaklarından heyecan duyuyoruz. Ava Labs, GREE’nin bir Web3 oyun merkezi haline gelmesine yardımcı olacak tüm araçlara sahiptir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.