Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

DOGE, SHIB ve ELON! Meme Token Projelerinde Son Durum

0 416

Kripto para piyasalarında son günlerde hareketli anlar yaşanırken DOGE, SHIB ve ELON gibi meme token projeleri de bu durumdan etkilenmiş görünüyor. İşte özellikle ülkemizdeki yatırımcıların büyük bir ilgi beslediği o meme token projelerinin son durumları..

Dogecoin (DOGE) Trendi Kıracak mı?

Adını geçtiğimiz yılın ortalarında Elon Musk ile tüm dünyaya duyuran Dogecoin (DOGE) son ayarda bir o kadar sessiz. Buna ek olarak büyük bir değer kaybının da görüldüğü DOGE son haftalarda sabit bir çizgide işlem görüyor. Haber yayın saatleri itibariyle 0.146 dolardan yatırımcısıyla buluşan popüler meme token projesi henüz 0.20 direncini kırabilmiş değil. Buna ek olarak yatırımcıların yeni bir alım trendi başlatmaması ve buna vesile olabilecek herhangi bir olayın gelişmemesi sessizliği koruyacak gibi duruyor. Bu yüzden de DOGE yatırımcılarının gözü kulağı Elon Musk’tan gelecek bir paylaşımda.

Shiba Inu (SHIB) Son Durum (5 Şubat)

DOGE, SHIB ve ELON! Meme Token Projelerinde Son Durum

Haber yayın saatleri itibariyle 0.0000225 dolarlık bir değere sahip olan Shiba Inu (SHIB) da DOGE ile aynı kaderi paylaşıyor. Şu anda 0.0000200 seviyesindeki desteğe demir atan SHIB projesi geçtiğimiz günlerde hatırı sayılır bir çıkış yakalamıştı. Ancak piyasalarda tekrardan bir düzeltmenin görülmüş olması işleri tersine çevirmiş durumda. Buna rağmen ETH balinalarının SHIB projesine olan ilgisi kesilmiş değil. Halen birçok büyük hacimli cüzdanın Shiba Inu token biriktirmeye devam ettiğini görüyoruz. Bu da kısa vade için olmasa da yatırımcıların uzun vadede SHIB’e güvendiğini bizlere söylüyor.

Kısa vadede tekrardan destek seviyesine yakın noktalardan seyretmesi beklenen Shiba Inu için yerel ağ üzerinde geliştirmeler devam ediyor. Ekipten konuyla ilgili olumlu bir haber gelmesi durumunda SHIB tekrardan önemli bir koşu yakalayabilir.

Dogelon Mars (ELON) Düşüş Trendini Kırıyor mu?

Ülkemizdeki birçok kripto para yatırımcısının yakından tanıdığı projelerden biri de Dogelon Mars (ELON). Son bir aylık süreçte %30’dan fazla değer kaybı yaşayan ELON için yatırımcılar neler olacağını merakla bekliyor.

Şu anda en büyük 128. kripto para projesi konumunda olan ELON sosyal medyada önemli bir kitleye sahip. Buradan aldığı güçle bu konuma yükselen başarılı meme token projesi 5 Şubat itibariyle 0,000000939 dolarlık bir değerden işlem görüyor. Ancak yatırımcılar haftanın son gününde ondan daha fazlasını bekliyor. Haftanın son gününde sıfır atma girişiminde bulunması beklenen Dogelon Mars için bu durum oldukça zor görünmekte. Bu yüzden şuan için ilk hedef 0,000000900 noktasının korunması yönünde olacaktır.

ABD’li Gıda Zinciri Markası, Tüm İşlemlerini Bitcoin (BTC) Üzerine Aktaracak!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.