Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

Trump : Bakkt Ceo’sunun Senator olmasını İstiyor

0 530

Trump : Bakkt Ceo’sunun Senator olmasını İstiyor .

Georgia Valisi Brian Kemp’in gelecek hafta ABD Senatosu sandalyesi için kurumsal Bitcoin ( BTC ) vadeli işlem platformu Bakkt CEO’su Kelly Loeffler’i ataması bekleniyor . Atlanta’nın yerel haber kuruluşu AJC 29 Kasım’da yaptığı açıklamada, Kemp’in Cumhuriyetçi partinin kadınlara çekiciliğini arttırmak amacıyla Loeffler’i seçmeyi planladığını bildirdi . Aday gösterildiğinde, Bakkt’in CEO’su Gürcistan’dan Amerika Birleşik Devletleri Senatosunda görev yapan ikinci kadın olacak. Ayrıca, Loeffler, GOP faaliyetlerini, çıkışın kaynak bulma kayıtlarını kırabileceğini öne süren kişisel serveti ile de finanse edebilir. 

Bakkt CEO’su Trump’ı destekliyor

Cumhuriyetin onayını almaya çalışmak için açık bir çaba sarf eden Loeffler, sınırı güçlendirmek, uyuşturucu ve insan kaçakçılığını kapatmak, sağlık bakım maliyetlerini düşürmek ve ABD’nin ulusal çıkarlarını korumak istediğini söyledi:

“Seçilirse, Başkan Trump, Senatör David Perdue ve Amerika’yı Büyük Tutmaya devam edeceğim”

Koltuk şu anda sağlık sorunları nedeniyle yıl sonunda Senato’dan ayrılacak olan Johnny Isakson tarafından işgal edilmiştir. Belirsiz Cumhuriyetçi Parti yetkililerinin iddiaya göre, Kemp’in Loeffler’in atanmasını gelecek hafta bir basın toplantısında kamuya duyurması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Donald Trump da dahil olmak üzere çeşitli parti liderlerinin bunun yerine ABD temsilcisi Doug Collins’i seçmeye bastıkları bildirildi. Cumhuriyetçi liderler, Trump’a, silah haklarına ve kürtaj karşıtı çabalara verdiği güçlü desteği nedeniyle Collins’in atanmasına sebep oldu. Başkan ve takipçilerinden çoğu, onu ılımlı olarak gören Loeffler’de satılmaz. Kurul, aynı zamanda , Trump’ın Senato koltuğuna ilişkin seçimini onaylamak için boşuna çabalamak için geçen hafta Cumhurbaşkanı ve Loeffler ile bir araya geldiğini bildirdiBu arada, Bitcoin kurumsal ilgi görünüşte Bakkt ile artmaktadır . Kasım 28 , Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinde başka yeni günlük hacim rekoru ise $ 42.5M.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.