Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1587.84
Ethereum
-185.33
Litecoin
-0.95
DigitalCash
-2.58
Monero
-0.66
Nxt
-0
Ethereum Classic
-1.45
Dogecoin
-0.01

167 Milyon Dolarlık EOS Tokeni Dolaşımdan Kaldırıldı

0 395

167 milyon dolar değerinde 34 milyondan fazla EOS tokeni, dolaşımdan kalıcı olarak kaldırıldı. Hamle, protokoldeki enflasyon oranını yüzde 5’ten yüzde 1’e düşürmek için yapılan girişimin bir parçası.

31 Temmuz 2018’de, EOS’un 21 blok üreticisinden 15’i veya daha fazlası, platformun tasarruf hesabında boşta duran 167 milyon dolarlık EOS tokeni yakma girişiminde bulundu.

Hesap, 2018 Ocak ayında EOS başlatıldığında oluşturuldu. Ancak hesap, tahsisat için herhangi bir plan yapmadan 8 ay boyunca para biriktirdi. Yaklaşık 3,6 milyon EOS (17 milyon $) basıldı ve her ay eosio.savings hesabına gönderildi. Ve bu rakam, bileşik enflasyonun bir sonucu olarak katlanarak artıyor.

EOS blok zinciri, yüzde 5 oranında yıllık enflasyon oranına sahip. Bu enflasyonun yüzde 4’ü eosio.savings hesabına, yüzde 1’i ise üreticilere blok olarak dağıtılıyor.

Halen eosio.savings hesabına giden yüzde 4 enflasyonu engellerken, blok üreticileri için yüzde 1 enflasyonu koruyan bir girişim var. Anket mayıs ayının sonunda kapanacak.

“Hesabın Büyümesine İzin Verirsek Saldırı Vektörü Olacak”

Yapılan açıklamada, “Bu büyük miktarda biriken tokenler artık aşırı hale geldi. Büyümesine izin vermeye devam edersek, sonunda ağ için bir saldırı vektörü olacak.” denildi.

7 Mayıs’ta girişimde bulunuldu ve 34,171,037 EOS dolaşımdan kalıcı olarak kaldırıldı. Ancak, tasarruf hesabına gelecekteki katkıları etkilenmedi. İşlem enflasyonu azaltılıncaya kadar enflasyon ödemeleri devam edecek.

Potansiyel sirkülasyon arzındaki azalma, EOS token sahipleri için bir nimet olarak görülüyor. Arz ve talep yasasına göre, kalan her bir token şimdi ağın değerinin daha büyük bir bölümünü temsil ediyor.

Şu anda pazarda 6. sırada olan EOS, son 24 saat içinde %0.28 arttı. EOS, 4.47 milyar dolarlık piyasa kapağına sahip. 24 saatlik 1.59 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.