Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,760.78
+118.55
Ethereum
$3,051.65
+9.53
Litecoin
$81.16
+3.56
DigitalCash
$28.59
+1.14
Monero
$116.75
-5.59
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.97
+0.24
Dogecoin
$0.15
-0

Yuga Labs, WENEW’i ve 10KTF’yi Satın Aldığını Duyurdu

0 278

Bored Ape Yacht Club (BAYC) yöneticisi Yuga Labs bugün WENEW’i ve en çok satan NFT koleksiyonu 10KTF’yi satın aldığını duyurdu. WENEW siyaset, spor, moda ve sanat alanındaki en önemli olaylarla ilgili NFT’ler derler ve yürütür. Louis Vuitton, Playboy, Wimbledon, Gucci, Puma ve daha fazlası gibi ünlü şirketlerle yüksek profilli ilişkilerin yanı sıra, WENEW aynı zamanda NFT hikayesi 10KTF’ye de ev sahipliği yapıyor ve bu da onu bir NFT güç merkezi yapmakta.

10KTF çılgınlığı

Önde gelen NFT koleksiyonlarının (BAYC, Cool Cats, Moonbirds, vb.) sahipleri, birlikte çalışabilir bir dijital ürün olan 10KTF aracılığıyla dijital avatarlarını çeşitli metaverse ve dijital giyilebilir cihazlarda görüntüleyen benzersiz bir NFT basabilir ve toplayabilir. Koleksiyon, Wagmi-san’ın kurgusal alışveriş sepetinin serileştirilmiş ve anlatı içeriğinin yayınlanması nedeniyle popüler hale geldi ve özel topluluk üyelerinin dikkatini çekerek kısa sürede büyüdü.

Kişiselleştirilmiş dijital avatarların yükselişi

Yuga Labs’ın kurucu ortağı Greg Solano, Figge, Beeple ve WENEW ekibini, insanların dijital avatarlarına ve sonsuz özelleştirmelerine olan sevgisinden yararlanırken web3 için ilgi çekici bir serileştirilmiş hikaye geliştirme çabalarından dolayı övdü:

“Hikaye anlatımı ve dünya inşa etme Yuga için esastır ve WENEW’deki yaratıcı beyinlerle bu kadar güçlü bir şekilde çalışmaktan heyecan duyuyorum. Birlikte yapabileceklerimizin olanakları sonsuzdur.”

Satın alımın ardından, WENEW’in CEO’su ve kurucu ortağı Michael Figge, Yuga’nın yönetim ekibine İçerikten Sorumlu Başkan olarak katılacak. Yeni içerik stratejileri ve deneyimleriyle şirketin hayal gücü ve yenilikçiliğinin sınırlarını zorlamaktan sorumlu olacak. Beeple olarak da bilinen Mike Winkelmann, Yuga Labs’ta danışman olarak çalışacağını duyurdu.

Yaklaşık 20 WENEW çalışanı Yuga’ya taşınacak ve Yuga’nın tam zamanlı iş gücünü dünya çapında 100’den fazla kişiye çıkaracak. Michael Figge bu konu hakkında şu sözleri sarf etti:

“Bu şirketi öncelikle hikaye anlatımı üzerine kurduk. Yuga’nın hikayelere, deneyimlere ve topluluğa birinci sınıf katkıları büyük bir ilham kaynağı. Açıklık ilkeleri, 10KTF’de birlikte çalışabilirliği destekler. Yuga’ya katılmaktan ve NFT ve Web3’te birlikte harika şeyler yaratmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.