Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Yatırımcılar ApeCoin Varlıklarını Boşaltıp Bu Projeye Giriyor!

0 466

Blockchain araştırma şirketi Nansen’e göre, üretken ve aktif yatırımcılar Yuga Labs’ın ApeCoin’ini satarak cüzdanlarına Aave’nin aSTETH’ini dolduruyor.

Son 24 saat içinde, Nansen’in “akıllı para” olarak sınıflandırdığı APE’nin cüzdanlarından şirketin takip ettiği diğer tüm kripto paralardan daha fazla çıkış yapıldı. Kısa sürede 1.28 milyon dolar civarında bir çıkış yapıldığı görülüyor.

Nansen, kripto paraları aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli testlerden geçiriyor. Bunun sonucunda da takip etmeye başlıyor:

  • Bir yatırım fonuna ait olduğu bilinen.
  • Merkezi Olmayan Finans (DeFi), SushiSwap ve Uniswap protokolleri aracılığıyla likidite sağlayarak, mantıksız denilen kayıplar hariç en az 100,00 dolar kazanmış olan.
  • “Flash krediler” gibi mekanizmalar aracılığıyla tek bir işlemde merkezi olmayan borsada (DEX) birçok karlı işlem yapılmasına olanak tanıyan.

Grafiklerde görülen çıkışlar genellikle düşen varlığa bir işaret olarak yorumlanıyor. APE fiyatları, Yuga Labs’in en büyük açık tokeni (NFT) olan “Otherside” metaverse projesinin halka açılmasının ardından son 24 saat içinde %16,8 düştü.

Kaynak: Coindesk – Nansen

En popüler NFT Bored Apes Yacht Club (BAYC) koleksiyonunu oluşturmasıyla tanınan Yuga Labs, ApeCoin Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) tarafından kullanılan ve bir ERC-20 tarafından yönetilen token olan ApeCoin’i piyasaya sürdü. “Otherside” projesinin metaverse alanına katılmak isteyen kişiler, Bored Ape veya Mutant’ları yoksa APE ile NFT satın alabiliyor. “Othersideed” metaversinde sanal bir arazinin başlığını temsil eden her NFT “Otherdeed”, 305 APE sabit bir fiyatla satılmaktadır.

Yeni Trend, aSTETH mi Oluyor?

Yatırımcıların ApeCoin’den çıkış yapmalarıyla birlikte en çok aSTETH projesine yöneldikleri ortaya çıktı. Bununla birlikte Aave’nin aSTETH projesi daha fazla kullanıcıyı kendisine çekmeye başlamış durumda.

Kaynak: Coindesk – Nansen

ASTETH, liquid staking için önde gelen çözüm olan Lido’da stETH veya yüklü eter için Aave geri kazanımının bir yoludur. Curve, toplam kilitli değerde 4,7 milyar dolar ile en büyük stETH stokuna sahip olmasına rağmen, Aave, 3,01 milyar dolarlık toplam stETH teslimi ile hala stETH için önemli bir hedeftir. aSTETH’e akıllı para akışı, ETH’nin büyük kurumsal yatırımcılar için ideal bir yatırım kanalı olabileceği şeklindeki popüler görüşü pekiştiriyor.

Bitcoin Madencilerinden, Çevrecilik Bakanlığına Önemli Mektup!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.