Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,371.46
+3196.76
Ethereum
$3,061.33
+110.49
Litecoin
$81.41
+4.14
DigitalCash
$28.74
+1.83
Monero
$116.31
-0.3
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.03
+1.23
Dogecoin
$0.15
0

Pandemi seyahatini kolaylaştıran blockchain tabanlı uygulama başlatıldı

0 491

Pandemi seyahatini kolaylaştıran blockchain tabanlı uygulama başlatıldı

Pandemi sırasında seyahati kolaylaştırmayı amaçlayan blockchain tabanlı bir uygulama başlatıldı.ICC AOKpass adlı uygulama, kullanıcıların COVID-19 durumlarını anında doğrulamasına olanak tanır. Blockchain firması Perlin’in CEO’su Dorjee Sun, CIR Magazine’e ICC AOKpass’ın bugün dünyanın herhangi bir yerinde konuşlandırılabilen ve kullanılabilen ortak bir küresel standart kullandığını söyledi . Herhangi bir ülkenin kurallarına uyum sağlayabilir ve kullanıcıların bunları anında doğrulamasına olanak tanır. COVID-19 uyum durumu her zaman, her yerde. “

ICC AOKpass, aralarında Singapur merkezli Energy Drilling ve International SOS’un da bulunduğu birkaç şirket tarafından test edildi. Firmalar, bir petrol sondaj platformuna giden ekip üyelerini, uygulamada kaydedilen tıbbi sonuçlarla birlikte COVID için bir polimeraz zincir reaksiyonu (PCR) testi yaptırdı. Sonuçlar daha sonra müşteriye gönderildi ve Tayland havaalanından girişin kolaylaştırılmasına yardımcı oldu. 

International SOS Singapore genel müdürü Juliana Gim, ICC AOKpass’ın başarılı deneyiminin herkese Koronavirüs pandemisi ışığında yolculuğa nasıl güvenli bir şekilde devam edileceğini açıkladığını söyledi.

“Enerji Sondajı ile ICC AOKpass’ın başarılı pilotu, yolculuğumuzda önemli bir adımı işaret ettiği ve birçok sektörde işe dönüşü kolaylaştırmak için güvenilir ve standartlaştırılmış bir küresel sistemi uygulama amacını işaret ettiği için cesaret vericidir. Zamanla, bunun işe hızlı, güvenli ve güvenli bir şekilde dönüşü kolaylaştırmak için yaygın bir şekilde benimseneceğini umuyoruz. “

Pandemi, blockchain şirketlerine yetkililer tarafından belirlenen seyahat kısıtlamalarını kolaylaştırmaya nasıl yardımcı olabileceklerine bakmaları için ilham verdi .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.