Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,204.78
+120.24
Ethereum
$3,178.19
-33.13
Litecoin
$84.68
-0.37
DigitalCash
$31.39
-0.1
Monero
$121.41
+0.64
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.01
-0.15
Dogecoin
$0.16
-0

Kripto Paralar Düşerken Pantera Capital’de Önemli Ayrılık İddiası

0 268

Pantera Capital Operasyon Direktörü (COO) Samir Shah’ın iki ay sonra kripto para odaklı yatırım şirketinden ayrıldığı söyleniyor. Samir Shah’ın LinkedIn profili, medyanın onun şirketten ayrılmasından bahsetmesinin ana nedeniydi. Buna ek olarak deneyimli isim, Pantera’ya bu yılın Temmuz ayında katıldı.

Göreve geldiğinde “Dan Morehead, Joey Krug ve daha geniş Panthers ekibiyle organizasyonu yeni zirvelere taşımaya yardımcı olmak için çalışmaktan heyecan duyduğunu” söylediği biliniyor. Daha önce 12 yılını JPMorgan’da varlık yönetimi satış başkanı olarak geçirdiği de bilinmekte.

Samir Shah Pantera’dan ayrıldı mı?

Shah’ın LinkedIn profiline göre, bu ayın başlarında Pantera Capital’den ayrıldı. Ancak diğer kuruluşlarda yeni görev kabul edip etmediğine dair bir bilgi mevcut değil. Pantera, yönetim altındaki varlıklarda (AUM) yaklaşık 5,8 milyar ABD dolarına sahip ve yatırımları arasında Coinbase (COIN), FTX ve stablecoin geliştiricisi Circle gibi borsalar yer almakta.

Bu ayın başlarında, Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, kripto para pazarında çöküşünün en kötüsünün bitmiş olabileceğini söyledi. Geçen ay Morehead’in ABD Federal Rezervi’ni kripto para birimi endüstrisi için büyük bir trajedi yaratmakla suçladığını belirtmekte fayda var.

Son zamanlarda, Pantera Capital tarafından desteklenen bir kripto para borsası olan VALR, kullanıcılarının meme token projesi Shiba Inu’yu (SHIB) ikinci en büyük stabilcoin USDC USD’ye karşı takas etmelerine izin vereceğini duyurdu. Borsa, USDC ile XRP ve Solana (SOL) ticareti yapılmasını da sağlıyor.

Yaşananlara ek olarak, henüz Shah’ın şirketten ayrılıp ayrılmadığına dair resmi bir onay yok, çünkü hala Panther ve Shah’dan bir yanıt beklenmekte.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.