Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

OKCoin Yöneticisi: “PayPal Kripto Yaygınlığını Oldukça Artırabilir”

0 313

OKCoin Yöneticisi: “PayPal Kripto Yaygınlığını Oldukça Artırabilir”

Yeni iddialara göre ana akım ödeme devi PayPal, kriptoyu platformuna bir seçenek olarak ekliyor. OkCoin COO’su Jason Lau, söylentilerin doğruluğu hakkında pek bir detay bilmediğini söylese de, PayPal’in dijital varlıkları eklemesinin kripto yaygınlığını daha da artıracağını söyledi. Lau, 24 Haziran’da  yaptığı açıklamada “PayPal gibi 325 milyon kullanıcıya sahip geleneksel bir oyuncunun kripto alanına girmesi, kripto paraları öne çıkarmada kesinlikle olumlu bir etki yapacaktır.” diye belirtti

PayPal söylentileri

PayPal’in kripto paraları listeleyeceği söylentileri 22 Haziran’da yayıldı. Söylentilerin yanı sıra PayPal, kripto ve blockchain ile ilgili mühendisler için iş ilanı yayınladı. Ne var ki, şimdiye kadar pek bir bilgi doğrulanamadı. PayPal söylentiler hakkında yorum yapmayı reddetti. Söylentilerin doğrulanamaması nedeniyle bu tür bir listelemenin nasıl olacağı hakkında da pek bir bilgi yok. Lau, “Müşterilere yalnızca fiyat maruziyeti mi verecekler yoksa dış bir cüzdana göndermeye imkan veren zincir dahilinde tam sahiplik mi verecekler bilinmiyor.” diye belirtti.

İnsanlar temelden başlıyorlar

Ana akım bir ödeme devinde kriptonun listelenecek olması, kripto maruziyeti anlamına geliyor. Lau, “PayPal’in kriptoyu ekleyecek olması farkındalık, yaygınlık ve bireysel kullanıcılar için yeni bir düşük hatalı ödeme yöntemi getirecektir.” diye açıkladı. İnsanlar kriptoyu ilk duyduğunda, genellikle daha ana akım, kullanıcı dostu ve basit mecralar ile katılım sağlıyorlar. Lau, “Kullanıcılarımız genellikle kriptoya ilk önce Square Cash, Robinhood veya Venmo gibi bir uygulama ile dahil oluyorlar, daha sonra yatırımlarını geliştirmek ve yönetmek için OKCoin’e geliyorlar.” diye belirtti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.