Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,779.27
-4043.26
Ethereum
$3,276.63
-320.14
Litecoin
$79.67
-5.32
DigitalCash
$32.43
-3.59
Monero
$132.79
-6.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.27
-3.27
Dogecoin
$0.13
-0.02

Binance Kripto Dolandırıcılıklara İlişkin Yeni Rapor Yayınladı

0 327

Binance Kripto Dolandırıcılıklara İlişkin Yeni Rapor Yayınladı

Dev kripto borsa Binance tarafından yayınlanan bir rapor, kripto para yatırımcılarını hedef alan dolandırıcılıkların nasıl güvenilirlik kazandığını ortaya koyuyor.Borsa, 30 Haziran’da yayınlanan raporda Binance Sentry risk inceleme hizmetinin dolandırıcıların kripto para yatırımları için hızlı veya üssel getiri vadettiğini tespit ettiğini belirtti.Binance, raporu Winnipeg, Kanada sakinlerini hedef alan bir Bitcoin (BTC) dolandırıcılığının ardından yayınladı.

Dolandırıcılıklar genelde iyi organize ediliyor

Dolandırıcılık organizasyonları, genellikle yasal uyarılara tabi oluyorlar fakat sık sık farklı ve alakasız görünen markalar kullanıyorlar. Birbirinden farklı gözüken birçok proje, tek bir büyük faaliyete bağlı olabiliyor. Kimi durumlarda ise bir marka kriptolara, diğeri ise örneğin döviz piyasasına odaklanabiliyor.Bazı dolandırıcı oluşumlar, mağdurları organizasyonun dolandırıcılık olduğundan şüphelendikleri ve bildirmeye çalıştıklarından sonra bile daha fazla para için sıkıştıran sahte “müşteri organizasyonları” oluşturuyorlar.

Projeler, yatırımcıların güvenini kazanmak için sahte düzenleyici ve devlet kuruluşları bile oluşturuyorlar.Binance Sentry, çoğu dolandırıcılığın küresel yapısının yasal eylemi zorlaştırdığını ekledi:

“Dolandırıcılık mağdurları genellikle dünyanın dört bir yanına yayılmış oluyor. Bu da emniyet güçlerinin soruşturma başlatmasını, ayrıca mağdurlar arasında bağlantı kurmayı da zorlaştırıyor.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.