Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,168.68
+645.01
Ethereum
$3,094.93
+25.16
Litecoin
$81.29
+0.2
DigitalCash
$29.99
+0.81
Monero
$120.51
+2.88
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.35
+0.11
Dogecoin
$0.15
0

Nike, SWOOSH ile Web3 Alanında Yükselmek İstiyor!

0 307

Nike, yeni nesil sporcuların ve hayranların dikkatlerini yaklaşmakta olan Web3 teknolojisine çevirdiğini fark etmesiyle çalışmalarını hızlandırmış durumda. Bununla birlikte Nike, markanın çeşitli sanal koleksiyonlarını içeren ve ortak yaratıcılarına mücadeleleri kazanarak telif hakkı kazanma fırsatı veren bir proje olan .SWOOSH’u duyurdu. Nike’ın kaydettiği ilerleme, pek çok potansiyele sahip olarak görülüyor. Her şeyden önce, yerel halkla daha güçlü bir bağ fırsatı yaratacağı düşünülmekte. İkincisi ise, gelecek için daha iyi, daha verimli bir ekip oluşturmak ve bunu denemek olarak görülüyor.

SWOOSH ile Web3 topluluğu oluşturuluyor

SWOOSH ile topluluk, sanal öğeler satın alabilir ve bunları çevrimiçi oyunlarda aksesuar olarak takabilir olacak. Bu nedenle sanal formalar, botlar ve diğer ürünleri satın alabilirsiniz. Nihai olarak Nike, kullanıcıların kendi eserlerini paylaşabilecekleri ve bu tür sanal nesneler yaratma konusunda deneyim kazanabilecekleri bir platform sağlayacak. Yıl sonuna kadar şirket, kapalı platforma kademeli olarak yeni kullanıcı kabul etmeyi planlıyor.

Eserleriyle yarışmayı kazanan seçilmiş birkaç içerik oluşturucunun bir ücret alacağı da açıklandı. Mevcut hedef, projenin uygulanmasını kolaylaştırırken kullanıcı eğitimine ve güvenliğine öncelik vermektir. Web3’e blockchain tabanlı yaklaşım, insanları fikirlerini ifade etmek, kültürü şekillendirmek ve yeni fırsatlar yaratmak için yaratıcı rollerini üstlenmeye teşvik edebilir. Etkinliğe erişim birkaç seçkin kişiyle sınırlı olmayacak ve herkes katılabilecek. Nike topluluğu artık hayatın her kesiminden ve dünyanın her köşesinden insanlardan oluşmakta.

Gelecekte kademeli olarak ilerleyeceği konusunda anlaşmaya varılmış olmasına rağmen, nihai bir yol haritası henüz oluşturulmadı. Nike, sporda olduğu gibi yeni tanıttığı bu alana da hakim olmayı hedefliyor. Yeni yıldan itibaren, projenin her bir parçası sırayla sunulacağı için kullanıcılar sanal koleksiyonlarını satabilecekler. Nike önümüzdeki günlerde vizyonunu, amacını ve eylemlerini netleştirecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.