Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,412.46
+1723.16
Ethereum
$3,064.60
+56.59
Litecoin
$81.15
+0.41
DigitalCash
$29.21
+1.33
Monero
$116.93
-1.48
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.20
+0.53
Dogecoin
$0.15
0

NBA’de Büyük Bir NFT Furyası Başlıyor!

0 237

Ulusal Basketbol Birliği (NBA), Sorare ile yakın tarihli bir ortaklığını duyurarak büyük bir NFT furyası başlatmayı planlıyor.

Spor NFT’leri son zamanlarda önde gelen markaların ve kişiliklerin ilgisinde bir artış yaşamakta. En iyi rapçiler Snoop Dogg ve Eminem’in MTV’nin BAYC programında yer almasının ardından NBA, NFT’ye en son katılım yapan projelerden biri oldu.

Taraftarlar NFT oluşturabilecek

NBA ve Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA), yakın tarihli bir basın açıklamasında, dijital tahsil edilebilir fantezi futbol oyunu geliştiricisi Sorare ile bir ortaklık yaptıklarını duyurdu. Ortaklığın amacı, NFT tabanlı bir fantezi basketbol oyunu yaratmak olacak. Oyun, taraftarlara favori oyuncularının ve takımlarının spor NFT’leri biçiminde dijital temsillerini oluşturma yeteneği verecek. Bu NFT tabanlı koleksiyon ürünleri, oyuncularının ve takımlarının gerçek performansına dayalı olarak hayran puanları kazanacak.

Ortaklık, Sorare’ye ürünlerinde kullanılacak NBA takım logolarına ek haklar veriyor. Bir basın açıklamasına göre, Sorare ve NBA, 2022-23 sezonu için bu sonbaharda oyun projesini başlatacak. Konu hakkında NBA yöneticisi Adam Silver şu ifadelere yer verdi:

Yükselen fantezi platformu Sorare NFT ile taraftar topluluğumuzu genişletmek ve NBA basketbolunu dünya çapında tanıtmak için önemli fırsatlar görüyoruz.

Spor alanındaki NFT’lerin sayısı artıyor

Sorare’nin kurucu ortağı ve CEO’su Nicolas Julia, basketbol hayranları ve NBA için ortaklığın önemli olduğunu açıkladı. Julia, oyunun basketbol hayranlarını favori takımlarına ve oyuncularına yaklaştırma olasılığının yüksek olduğunu kaydetti:

Oyunumuz basketbol severlere genel menajer olarak oynayabilecekleri, oyunlarına sahip olabilecekleri ve gerçek bağlantılar kurabilecekleri en üst düzeyde spor deneyimi sunuyor.

Buna ek olarak kısa bir süre önce, Bundesliga takımı Borussia Dortmund (BVB), Sorare’yi premium ortak yaptığını duyurdu. Daha önce, Ekim 2021’de Bundesliga International, Sorare ile büyük bir spor NFT anlaşması imzalamıştı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.