Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,317.86
+99.25
Ethereum
$3,143.55
-13.89
Litecoin
$85.33
+1.72
DigitalCash
$30.59
+0.57
Monero
$120.96
+1.33
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.76
+0.5
Dogecoin
$0.15
-0

OnePlanet NFT Platformu Polygon’a Geçiş Yapacağını Duyurdu

0 286

OnePlanet, Terra blok zincirinin çöküşünden sonra Polygon ağına geçiş yaptığını duyurdu. Geçiş, 60’tan fazla Terra tabanlı NFT koleksiyonunun transferini içerecek ve kullanıcıların yeni ortamda OnePlanet aracılığıyla çalışmaya devam ederken koleksiyonlarını sorunsuz bir şekilde geçirmesine olanak tanıyacak.

OnePlanet, Terra çöktükten sonra Polygon’un Terra Development Fund girişimi ile sağladığı finansal ve teknik destek sayesinde OnePlanet, yeni ağa geçiş yapacak. Bu, tüm kodun EVM uyumlu olacak şekilde yeniden yazılmasını gerektiriyor. OnePlanet şu anda geçişi tamamladı ve ekip 6 Eylül 2022’de beta moduna geçti. Bununla birlikte de kullanıcılar beta modunu kullanarak geçiş yapabilir.

OnePlanet CEO’su Pryce Cho, ekibin Polygon’u gerçekten temsil eden bir NFT markası olmak için en iyi NFT projelerinden bazılarını organize etmeye ve bir araya getirmeye çalıştıklarını söyledi. Pryce Cho, ekibin birçok oyun, NFT ve Metaverse projesinin Polygon’da başlatmaya hazırlandığı bir ortamda NFT yardımcı programlarını satın almak için ek hizmetler sunacağını da sözlerine ekledi.

OnePlanet, Ocak 2022’de kuruldu ve hızlı bir şekilde listelerde yükselmeye devam etmekte. OnePlanet, kullanıcıların teknik altyapı ile anlamlı iletişim kurmasını sağlayan ve proje geliştirmeyi hızlandıran sosyal özellikler de sunar. Girişim, Animoca Brands, Hashed ve Galaxy Interactive’in yatırımlarıyla desteklenir durumda.

Polygon, daha düşük ücretlerle daha hızlı işlemler sağlamak için Ethereum ağı ile birlikte çalışan bir yan zincirdir. Yerel token, stake için de kullanılabilen MATIC’dir. Ekip, Polygon’un kurucu ortağı Jaynti Kanani tarafından yönetiliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.