Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,454.16
+202.74
Ethereum
$3,266.31
+83.71
Litecoin
$87.10
+2.54
DigitalCash
$31.89
+0.53
Monero
$120.34
-1.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.02
+0.03
Dogecoin
$0.16
0

Meta NFT Özelliğini Facebook İçin de Getirmek İstiyor

0 323

Meta yaptığı açıklamada NFT’lerin artık Facebook ve Instagram’da kullanılabileceğini duyurdu.

Meta tarafından yapılan yeni bir duyuruya göre Facebook kullanıcıları artık kripto cüzdanlarını platforma bağlayabilir ve NFT’lerini paylaşabilirler.

Facebook’ta NFT’ler

Sosyal medya devi Meta bugün yaptığı açıklamada, Facebook kullanıcılarının artık NFT’lerini platformda paylaşmak için dijital cüzdanları bağlayabileceklerini duyurdu. Meta daha önce Instagram’ın NFT entegrasyon pilot programının Afrika, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Amerika’daki 100 ülkeye genişletildiğini duyurmuştu. Bugünkü duyuru hangi blok zincirlerin ve cüzdanların destekleneceğini söylemezken, Facebook’un NFT entegrasyonu Instagram’ınkiyle aynı olması bekleniyor. Durum bu şekilde olursa, Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet ve Dapper Wallet, Ethereum, Polygon ve Flow ile sınırlı kabul edilen blok zincirlere bağlanabilecek demektir.

Meta, Facebook entegrasyonunun bir pilot proje olup olmayacağını veya Instagram projesi ile aynı etkiye sahip olup olmayacağını henüz açıklamadı. Ayrıca, Avrupa’nın desteklenen kıtalar listesine eklenip eklenmeyeceğinden veya Solana gibi diğer büyük NFT blok zincirlerinin entegre edilmesinin planlanıp planlanmadığından da henüz bahsedilmiş değil. Duyuru ayrıca herhangi bir ücret yapısından bahsetmese de, Instagram’ın NFT planlarının herhangi bir gösterge olması durumunda herhangi bir ücret yapısının uygulanması pek olası görünmüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.