Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,375.38
+225.65
Ethereum
$3,271.79
+84.16
Litecoin
$86.57
+2.15
DigitalCash
$31.91
+0.73
Monero
$121.41
-1.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.95
+0.01
Dogecoin
$0.16
0

Avalanche Projesine Yönelik Suçlamalar ve İddialar

0 285

Endüstri yolsuzluğunu ortaya çıkardığını iddia eden bir kripto grubu olan CryptoLeaks, Ava Labs’a karşı bazı ciddi iddialarda bulundu. Ava Labs, Ethereum’a ciddi bir rakip olan Avalanche blok zincirinin ana şirketidir. Bununla birlikte, bazı uzmanlar, AVAX’ın sektöre açılması için yapılan tanıtım için ICP’nin ödeme yapıyor olabileceğinden endişe ediyor. Dfinity ise, ICP Blockchain’in ana şirketi konumunda. AVAX fiyatları iddialarla birlikte geçen hafta %17, son 24 saatte ise %8 düştü.

Avalanche’a yönelik suçlamalar nelerdir?

CryptoLeaks, AVAX’ın ana şirketi olan Ava Labs’ı rekabete aykırı davranışlarda bulunmakla suçladı. Ava Labs’ın rakiplerine zarar vermek ve herhangi bir düzenlemeden kaçınmak için uyumlu bir çaba gösterdiğini iddia etmekte.

New York merkezli hukuk firması Roche Friedman da suçlamalarda yer alıyor. Friedman’ın AVAX’ın rakiplerine karşı hassas veriler topladığı ve onları bir davaya sürüklediği iddia edildi. Karşılığında büyük miktarda AVAX tokeni ve Ava Labs hissesi aldıkları iddia ediliyor. CryptoLeaks ayrıca bir video yayınladı. Video, Roche Friedman’dan Kyle Roche’un rekabete aykırı davranışlarda bulunduğunu kabul ettiğini gösteriyor. Ayrıca aynı isim Eylül 2019’da Ava Labs ile yapılan anlaşmayı da kabul etti. Ava Labs CEO’su Emir Gun Sirer, iddiaları bir komplo teorisi olarak nitelendirdi. Şirketin hiçbir zaman yasa dışı veya etik olmayan faaliyetlerde bulunmadığına inandığını aktardı. Videoyu ve makaleleri ise kışkırtıcı olarak nitelendirdi. Ona göre, AVAX’ın teknik ekibi sadece kendisi için hareket ediyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.