Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,857.67
+788.82
Ethereum
$3,254.28
+0.17
Litecoin
$71.34
+0.45
DigitalCash
$26.78
+0.44
Monero
$161.31
-13.85
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$22.89
+0.41
Dogecoin
$0.13
+0.01

Marshall Adaları’nın Ulusal Kriptosu, Block.One çalışmasından ilham aldı

0 258

Marshall Adaları’nın Ulusal Kriptosu, Block.One çalışmasından ilham aldı.

Marshall Adaları Cumhuriyeti  açıkladı. Egemen (SOV) lakaplı ulusal dijital para biriminin geliştirilmesini. Kripto para birimi, RMI’nin yüksek para havası maliyetleri de dahil olmak üzere mücadele ettiği bazı sorunları çözecek şekilde ayarlanmıştır. Şifreli bir yasal ihale, masraflı bir şekilde para yatırma çözümünün para sisteminin kendisine  yerleştirildiği ” iddiasıyla ortaya çıkabilir . Wagner, SOV’un şu anda dahili olarak aktif bir gelişme altında olduğunu ve kripto para biriminin tasarımının yalnızca EOS ile benzerliklerinin olmadığını, aslında Block.One’in çalışmalarından ilham aldığını doğruladı. Ayrıca zincirlerinin tamamen bağımsız olduğunu, ancak birlikte işlerlik veya ortaklıklar hakkında yorum yapmaktan kaçındığını söyledi. İçinde üretilen iş işlemin beklenen / test sayısı hakkında yorum yapan işlemlerin blockchain saniyede Wagner bu kıyaslama ölçütleri kullanılabilir yakında olacağını söyledi.

Block.One’nin çalışmalarından ilham alındı

Beyaz kağıt başına, her bir SOV 100 kuruştan (Sovis) oluşacaktır. Diğer taraftan, her Sovi, SOV’un tasarımını “geleneksel” kripto varlıklarından ilginç bir şekilde farklı kılan dört ondalık basamağa bölünebilir. Geliştiricilerin parayı sentlerde para hakkında düşünmeye alışık olan insanlara aşina hale getirmeye niyetli olduğu gibi, aynı zamanda daha düşük değerli mikro dönüşümleri mümkün kılmayı amaçladıkları görülüyor. Bu öneriye cevaben Wagner, “uygun bir terminoloji bulmakta fayda var, ancak değere ve kullanıma bağlı olarak farklı kesirler için yeni terminoloji ortaya çıkabilir” dedi.

SOV’un gelişiminin şu anki durumu hakkında konuşan Wagner, şunları ortaya koydu:

“Marshall Adaları, SOV’yi kademeli olarak tanıtmak için Zamanlı Serbest Para Verme İşlemini (TRMI) başlatmaya hazırlanıyor. Ön SOV, SOV verildikten sonra bir SOV ünitesi alma hakkıdır. ”

Eylül ayında, Sayın David Paul – RMI Başkanına ve Ortamına Yardımda Bulunanlar Bakanı – RMI’nin, bloklanmış teknolojiye dayalı ikinci bir yasal ihale düzenlemeyi seçtiğini açıkladığı bir yazı yayınladı; 1000 Pasifik adasına yayılmış 50.000’den fazla insanın bulunduğu bir ülkede. Bakan Paul, SOV’un sabit, kurcalamaya dayanıklı bir para arzı sağlayacağını ve büyümesinin yılda% 4 olarak belirleneceğini belirtti. Bununla birlikte, SOV’nun gelişmesine, Marshalllı makamlarını, ülkenin mali bütünlüğü ve yabancı bankalarla ilişkiler açısından risk teşkil edeceğini belirten kripto para biriminin kabul edilmemesi konusunda uyaran Uluslararası Para Fonu (IMF) zorladı . Regülatör, hükümetten “güçlü politika çerçeveleri” sunup uygulayabilene kadar RMI’yi bir şifreleme para birimi yayınlamayı yeniden düşünmeye çağırdı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.