Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,687.45
+805.19
Ethereum
$3,087.65
+5.79
Litecoin
$81.04
-0.18
DigitalCash
$29.80
+1
Monero
$117.72
+3.04
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.25
Dogecoin
$0.15
0

Huobi’nin Kripto Ticaret Platformu HBUS işlemleri Durdurdu

0 315

Huobi’nin Kripto Ticaret Platformu HBUS işlemleri Durdurdu .

ABD merkezli Kripto Borsası Huobi.com’un işletmesi olan HBUS , 9 Aralık’ta yayınlanan bir tweet’e göre faaliyetlerini durduruyor . San Francisco merkezli kripto para birimi ticaret platformu HBUS duyuruda şunları söyledi:

“HBUS’ın devam etmekte olan stratejik düzeninin bir parçası olarak daha bütünleşik ve etkili bir şekilde geri dönebilmesi için işlemleri durdurması gerektiğini size bildirmekten dolayı üzgünüz.”

Hareket, Huobi Global’in ABD’li tüm müşterilerin hesaplarını Kasım ayı ortasına kadar dondurulacağını açıklamasından hemen sonra geldi . Kararı açıklayan Huobi, Amerika’nın kripto para birimleri için düzenleyici ortamının ABD merkezli kullanıcıları platformdan yasaklamaya zorladığını belirtti. Ne var ki, Huobi Global, ABD pazarından tamamen çıkmayacağını, ancak ABD müşterilerini San Francisco merkezli HBUS’a “özel ABD stratejik ortağı” dürtmek için dürtmek istediğini söyledi. Binance.US’a benzer şekilde HBUS, büyük borsalardan bağımsız olarak koştu ve çalıştırıldı.

Huobi’nin küresel genişlemesi

Eylül ayında, Huobi Grubu dışarı haddelenmiş bir fiat-to-kripto para birimi geçidi desteği eklemek için planlama, Arjantin’de bir değişim. Huobi, Huobi’nin mevcut platformunun üzerinde tezgah üstü (OTC) ve dijital varlık alışverişi yapmalarına izin veren bir hizmet olan Huobi Cloud’u kullanarak resmi olarak Huobi Arjantin’i başlattı. Temmuz ayı sonlarında, Huobi’nin Tayland merkezli bağlı kuruluşu , ülkenin beşinci resmi lisansını tamamen düzenlenmiş bir dijital varlık değişimi yapmak için güvence altına aldı . Ekim ayında Huobi, 2019 yılının sonlarında Türk lirası için fiat kapısını açacağını açıkladı. Açılış etkinliği sırasında şirket, yerel bir ekibin başarıyla kurulduğunu, yerel dil seçeneğinin, mobil uygulamanın, özel işlem ücretlerinin ve Huobi Türkiye için ayrıntılı bir stratejinin ortaya çıktığını açıkladı. Yine Temmuz ayında, Huobi’nin Tayland merkezli bağlı kuruluşu , ülkenin tamamen düzenlenmiş bir dijital varlık alışverişini yürütmek üzere beşinci resmi lisansını imzaladı . Huobi Tayland’ın, 2019’da üçüncü çeyrekte faaliyete geçmesi ve hem düzenlenmiş kripto-kripto ticareti hem de rampaları artırması bekleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.