Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

Coinbase ve BlackRock Arasında Önemli Ortaklık

0 242

Coinbase ve BlackRock, Aladdin ve Coinbase Prime’ı bağlayarak Aladdin’e yeni kurumsal kripto para birimi kabul noktalarına erişim sağlamak için bir ortaklık kurduklarını duyurdular. Aladdin, BlackRock’un artık kripto para birimlerine doğrudan erişimi olan yatırım yönetimi platformu olacak.

Ortaklık şartlarına göre Coinbase Prime, Aladdin’in kurumsal müşterilerine kripto para ticareti, saklama, raporlama ve birincil aracılık hizmetlerine erişim sunacak. Aladdin, müşterisini Coinbase ile paylaşacak, bu da faydaların iki yönlü olduğu anlamına gelmekte.

Coinbase Prime, birincil finansman, saklama, stake etme ve veri raporlama gibi yeteneklerini sigorta, güvenlik ve uyumluluk gibi uygulamalarla birleştirerek tam hizmet platformu olarak hizmet vermektedir. Varlık paylaştırıcılar, riskten korunma fonları, kurumsal depolar, finansal kurumlar ve diğer kurumlar dahil olmak üzere tüm Coinbase müşterileri için avantajlar mevcuttur.

Coinbase entegrasyonu, BlackRock Stratejik Ekosistem Ortaklıkları Küresel Başkanı Joseph Chalon tarafından övgüyle paylaşıldı. Joseph Chalon, birleşmenin müşterilerinin mevcut portföy yönetimi ve ticaret iş akışlarıyla doğrudan bağlantılı Bitcoin risklerini yönetmelerine izin vereceğini belirtti.

Joseph Chalon ayrıca Aladdin’in müşterilerinin öncelikli olarak varlık yönetimine odaklanan dijital varlık piyasalarına maruz kalmakla ilgilendiğini söyledi.

Coinbase ayrıca ortaklığın şirket için heyecan verici bir dönüm noktası olduğunu ve sektörü ilerletme ve kripto para birimlerinin kurumsal olarak benimsenmesi için yeni giriş noktaları yaratma konusundaki kararlılığını ifade ettiğini söyledi. Anlaşma, Coinbase’in kripto para birimlerine anlamlı erişim ve şeffaflık sağlama hedefini ilerletmek için BlackRock ile ortak olmaktan onur duyduğunu söylediği resmi bir blog yazısı olarak yayınlandı. Ayrıca, özelliklerin kademeli olarak kullanıma sunulacağı, önce birkaç kullanıcının erişim sağlayacağı, ardından sonraki aşamalarda geniş bir uygulama gerçekleştirileceği açıklandı.

Coinbase Prime, birincil ana platform olarak kurumlar için özel olarak oluşturuldu. Şu anda 13.000’den fazla kurumsal müşteri Coinbase Prime hizmetlerine güveniyor ve müşteriler bir kullanıcı arayüzü veya API aracılığıyla platforma erişebiliyor. Coinbase, San Francisco merkezli bir kripto para birimi platformudur. Platform 2012 yılında kuruldu ve şu anda 150’den fazla alım satım çiftine ve kullanıcılar için kayıtlı 3.000’den fazla kripto para birimine sahip durumda.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.