Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,631.40
-952.32
Ethereum
$3,133.90
-40.35
Litecoin
$83.17
-1.67
DigitalCash
$30.29
-0.34
Monero
$118.85
-1.7
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.18
-0.66
Dogecoin
$0.15
-0

BitTorrent, Binance USD Para Birimine Destek Vermeye Başladı

0 359

BitTorrent, Binance USD Para Birimine Destek Vermeye Başladı

Tron’un (TRX) geliştiricisi tarafından satın alınan önde gelen dosya paylaşım hizmeti BitTorrent, bundan böyle ödeme seçeneği olarak Binance’ın ABD dolarına sabitlenmiş para birimi BUSD’ye destek verecek.9 Temmuz tarihinde açıklandığı üzere BitTorrent kullanıcıları, BUSD ve Binance’in kendi kripto para birimi BNB ile BitTorrent ve µTorrent Classic Pro satın alabilecek.

BitTorrent bu entegrasyonla birlikte altı kripto para ödeme seçeneğine sahip oldu. BUSD, Bitcoin (BTC), BitTorrent’in coin’i BTT, Okex’in OCB’si, TRX ve BNB kripto para birimleri kullanılabiliyor.BUSD para biriminin eklenmesinin yanı sıra BitTorrent ve µTorrent üzerinde ödeme seçeneği olarak bulunan ERC-20 BNB tokeni, daha hızlı ve daha kolay kullanılan BNB (BEP2) ile değiştirildi.

Duyuruda ayrıca, BitTorrent’i kripto para ile satın alanlara yüzde 25 indirim sunulduğu belirtiliyor.BUSD, BitTorrent’de desteklenen ilk stablecoin oldu. Binance’den Samuel Lim, BUSD tokeninin New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından düzenlendiğini belirtti.

“Classic Pro sürümünü satın almak için ödeme seçeneklerinden biri olarak NYDFS tarafından düzenlenmiş stablecoin BUSD’i sunmaktan heyecan duyuyoruz […] İstikrarlı değer sunan ve küresel transferler için geliştirilmiş BUSD gibi stablecoin’ler yakın gelecekte sık kullanılan ödeme yöntemi olacak.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.