Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

BitGo kripto sektörünün önemli ismini satın aldı

0 305

BitGo kripto sektörünün önemli ismini satın aldı .

Dijital varlık saklama şirketi BitGo, dijitalleştirilmiş menkul kıymetler için çevrim içi platform olan Harbor’u satın aldığını açıkladı. Vizyonumuz her zaman cüzdan ve saklama hizmetinden daha büyüktü. Harbor şirketini satın almak, BitGo’nun finansal hizmetler için yeni bir dijital altyapı oluşturma vizyonunu destekliyor” şeklinde konuşmuştu. Harbor’un web sitesi de, ana sayfasının üst kısmındaki şerit üzerinden satın alma işlemini duyurdu.

BitGo’nun Harbor’u satın alması, platformun sahip olduğu aracı kurumlar ve transfer varlıklarını içeren alt şirketlerinin de kontrolünü ele geçirmesi anlamınada geliyor. BitGo ayrıca son zamanlarda kripto staking altyapısı şirketi Hedge’in de kontrolünü eline geçirdi. BitGo’nun, dünyadaki Bitcoin hareketlerinin yüzde 20’sinden fazlasını işlediği ifade ediliyor.

BitGo, satın alma işleminden önce Harbor ile birlikte çalıştı

Devralmadan önce BitGo, dijital güvenlik platformunun ilk günlerinden bu yana Harbor ile ortaklaşa çalıştığını açıkladı. Stein, “BitGo Business cüzdanlarını ve BitGo saklama hizmetini Harbor’un hizmetlerine entegre etmek için birlikte çalıştık” açıklamasında bulundu ve ekledi:

“Harbor, dijital varlıklar özelindeki aracı kurum ve transfer acentesi iştiraklerimiz aracılığıyla, dijital menkul kıymetlerin yaşam döngüsü için tamamlayıcı teknolojiler ve önemli hizmetler sağlıyor.”

BitGo’nun duyurusunda ayrıca, 2017 yılında hayata geçen Harbor’un, dijital varlık transferi kuruluşu olarak SEC’ten ilk kez FINRA broker-bayi lisansını alan blockchain girişimi olduğu vurgulandı. BitGo ayrıca, 2019’un ikinci yarısında Tron ve EOS için saklama desteğini açıklayarak cüzdan çözümlerini geliştirmeye devam ettiğini ispatladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.