Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Bitfinex borsası KYC için ek bilgi istiyor

0 318

Bitfinex borsası KYC için ek bilgi istiyor .

Kripto para değişimi, Bitfinex’in, müşteri (KYC) gereksinimlerini bildiğini ve doğrulanmış kullanıcılara daha tanımlayıcı bilgi isteyen bir e-posta gönderdiği bildirildi. 27 Aralık tarihli bir rapora göre , Bitfinex’ten gelen e-postanın amacı, borsadaki durum tespiti prosedürlerini geliştirmek ve tüm müşteri hesaplarını “aynı seviyeye” getirmekti. Doğrulanmış kullanıcılardan, görünüşe göre, fonların kaynağı ve kullanımı ile ilgili bilgileri ve bir fatura gibi ikamet adresinin kanıtını paylaşmaları istendi. Bitfinex Teknoloji Sorumlusu Paolo Ardoino, mübadelenin her zaman uyumu artırmak için çalıştığını açıkladı.

“Bu, müşterilerimizle sürekli iletişim halinde olduğumuz anlamına geliyor. Örneğin, süresi dolmuş çeşitli KYC belgelerini güncelliyor veya belirli işlemlerin niteliğini açıklıyor olabiliriz. ”

Ardoino, müşterilere tüm bilgilerin güvenli ve gizli bir şekilde saklandığını garanti etti.

NYAG tarafından devam eden soruşturma

KYC prosedürlerinin bu son sıkılmasının herhangi bir özel olay tarafından teşvik edilip edilmediği belirsizdir. Ancak şirket, Nisan ayından bu yana New York Başsavcısı tarafından devam eden bir soruşturmaya maruz kaldı . Bitfinex’in bu soruşturmayı durdurma hareketinin bir kısmı, şirketin New York’ta asla vatandaşlara hizmet etmediği iddiası . Gerçekten de, hizmet şartları tüm müşterilerin yabancı kuruluşlar olması gerektiğini belirtir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.