Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin ticaret hacmi bir haftada iki katına çıktı

0 259

Bitcoin ticaret hacmi bir haftada iki katına çıktı

Rapora göre, 7 günlük ortalama günlük işlem hacmi 2020’nin başında bir haftada% 126 artış gösterdi ve 8 Ocak’ta neredeyse 1,5 milyar dolarlık işlem yapıldı.

“Pazar 1 Ocak’ta işlem gören hayal kırıklığı yaratan 192 milyon $ ‘dan keskin bir şekilde toparlandı.”

Araştırmacılar ayrıca alternatif yazılım web sitesi Alternative.me’de gösterilen Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksinin Aralık ortasından bu yana istikrarlı bir şekilde arttığını ve 6 Ocak’ta Ekim ayından bu yana ilk kez nötr seviyelere ulaştığını belirtiyor.  Raporda ayrıca Bitcoin’in volatilitesinin fiyatla birlikte arttığı ve şu anda% 3 seviyesine yükseldiği belirtiliyor. Belgede şunlar yazıyor:

“Son birkaç gün içinde korkuya düşmesine rağmen, piyasa kesinlikle daha fazla yükseliyor.”

Endeksin web sitesi, aşırı korkuya ulaştığında, yatırımcıların çok fazla endişe duydukları anlamına geliyor, bu da bir satın alma fırsatı sunuyor, araç aşırı açgözlülük gösterdiğinde pazar muhtemelen bir düzeltmeden kaynaklanıyor. Gösterge okumasını volatilite, pazar ivmesi ve hacmi, sosyal medya, anketler, Bitcoin kripto piyasası hakimiyeti ve Google trendlerinden almaktadır.

12 Ocak 2020 itibariyle Crypto Fear & Greed Endeksi

Bitcoin güvenli bir varlık mı oluyor?

İlginç bir şekilde, araştırmacılar ayrıca İran ve ABD arasındaki gerginliklerin Bitcoin’in altınla olan ilişkisini Ağustos 2016’dan bu yana görülmeyen seviyelere getirdiğini öne sürüyor. Raporun yazarları, “herhangi bir kesin sonuç çıkarmak için çok erken” olduğunu itiraf ediyorlar. ayrıca yeni çatışmadaki büyük olayların hem altın hem de Bitcoin’in fiyatı tarafından olumlu bir tepkiye neden olduğuna dikkat çekiyor. Makalede şunlar yazıyor:

“Bitcoin için ‘güvenli sığınak’ anlatı gerçek olmaya başlıyor. Bununla birlikte, bu kısa vadeli fiyat eylemi sadece sahte bir korelasyon olabilir ve uzun vadeli bir değerlendirme dikkate alınmalıdır. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.