Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,526.08
+262.14
Ethereum
$3,158.55
+19.45
Litecoin
$83.87
+0.67
DigitalCash
$30.51
+0.47
Monero
$119.50
+0.75
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Xpring, XRP Donanım Cüzdanı Firmware’i Oluşturmak İçin  Yatırım Yaptı

0 306

Xpring, XRP Donanım Cüzdanı Firmware’i Oluşturmak İçin Yatırım Yaptı .

 Xpring, donanım yazılımı oluşturmak içinTowo Labs’a yatırım yaptı.

 16 Ekim tarihli bir blog yazısında çıkan haberi duyururken , başlangıçta, tüm XRP Ledger işlem türlerini ve yanı sıra sıra dışı bir web arayüzünü destekleyen XRP Araç Seti ve donanım yazılımının yeni bir versiyonunu geliştirmeyi planladığını belirtti.

Paralel bir açıklamada Towo Labs, ürün yazılımının diğer şeylerin yanı sıra çapraz döviz ödemeleri, emanetler, siparişler ve güven hattı imzalamayı destekleyeceğini söyledi. Ayrıca kullanıcıların donanım cüzdanında denetlemeden ve imzalamadan önce güvenilmeyen cihazlardan işlem hazırlamalarını sağlar.

Xpring, XRP ile ilgili görsel sonucu

Xpring, XRP desteğini genişletiyor

Ekim ayının başlarında, , kullanıcıların cüzdan boyunca XRP jetonlarını tutmalarını, satın almalarını, satmalarını ve harcamalarını sağlamak için BRD kripto para birimi cüzdanına yatırım yaptı . Duyuru, bunun, aracılık gerektirmeyen bankacılık, borç verme ve eşler arası işlemler dahil olmak üzere yeni türden merkezi olmayan finansal hizmetlerle sonuçlanabileceğini öne sürdü.

Ayrıca bu ay, büyük kripto para ödeme işlemcisi BitPay , XRP ile yapılan ödemeleri desteklemek için ortaklığa girdi . Xpring, küresel şirketlerin artık entegrasyon ve geliştirmeye gerek kalmadan BitPay üzerinden XRP’yi kabul edebildiklerini söyledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.