Çok varlıklı yatırım platformu ve sosyal ağ eToro’nun 2020 yılının ikinci çeyreğinde bir banka kartı çıkarmayı planladığı iddia ediliyor. Britanya tabanlı dijital varlık ticaret platformu 12 milyon kullanıcıların gelecek yılın 2. çeyreğinde lansmanı için planlanan bir banka kartı aracılığıyla kazançlarını geçirmek mümkün olacak. Hizmetin İngiltere’deki fırında başlayacağı bildirildi. Ancak, bu planlı banka kartı lansmanı ile ilgili diğer detaylar belirsizliğini koruyor. EToro’nun küresel PR & iletişim başkanı Amy Butler,  ancak bu noktada daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti. Eylül ayında eToro, 18 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri ​​arasında ABD’deki 1.000 çevrimiçi yatırımcı arasında yapılan nesil yatırım hakkında bir ankete yer verdi. Bu, bin yıllarının% 40’ının bir durgunluk durumunda kripto varlıklarına yatırım yapmayı tercih edeceğini belirtti.

eToro şifreleme para birimi portföyü uygulaması Delta’yı satın aldı

“Bir durgunluk yaşanırsa, hisse senedi portföylerinde küçülme ve kripto gibi diğer varlık sınıflarında büyüme ve yeni kesirli mülkiyet modelleri göreceğimize inanıyoruz. Tarihsel olarak, bu yatırım fırsatları yüksek net değerli ve kurumsal yatırımcılarla sınırlıydı, ancak yenilikçilik bu fırsatların kilidini açıyor ve net bir şekilde bu sonuçlar talebin var olduğunu gösteriyor. ”

Kasım ayında, eToro yaklaşık 5 milyon dolar değerinde olduğu anlaşılan bir anlaşma olan cryptocurrency portföy uygulaması Delta’yı satın aldı . Bu uygulama 180 borsada 6.000 farklı kripto para birimi ve jetonu izler ve kullanıcıların uygulama içinden işlem yapmalarını sağlayacak eToroX platformuyla entegre olur.