Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,850.05
+561.16
Ethereum
$3,256.65
+78.89
Litecoin
$86.30
+1.93
DigitalCash
$31.78
+0.43
Monero
$121.72
+0.6
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.37
+0.35
Dogecoin
$0.16
0

Aptos Tekrardan 10 Dolar Olabilir mi? | APT Teknik Analiz

0 379

Kripto alanında oldukça tartışmalı bir konu olan Aptos (APT), şu anda %20’lik bir gün içi kazançla 8,92 dolardan işlem görüyor. Bu yeni layer 1 blok zinciri projesi henüz Pazartesi günü piyasaya sürüldü, ancak tokenomikleri hakkında netlik olmaması nedeniyle kripto yatırımcılarından çok fazla olumsuz geri dönü aldı. Bununla birlikte de altcoin, alım satımın ilk gününde %40 düşüş yaşamaktan kaçamadı.

Aptos (APT) teknik analiz

Aptos için bugün fiyat hareketi güçlü göründüğünden, teknik analizin APT coin projesinin gelecekteki potansiyeli hakkında ne söylediğini görelim. Günlük teknik grafik, yuvarlak dip formasyonu ile güçlü bir görünüm sergiliyor. Teoride, U şeklinde bir toparlanma, piyasa duyarlılığında kademeli bir iyileşme göstererek varlıkları daha yüksek fiyatlara getirebilir.

4 saatlik zaman dilimi grafiği, altcoinin 8.3 dolardaki dirençten önemli ölçüde kırıldığını gösteriyor. Kırılma sırasında hacim aktivitesinde önemli bir artış, alıcıların APT’nin daha yüksek fiyatlarla devam edeceğinden emin olduğunu aktarmakta. Bir kırılma rallisi 9,27 dolara ulaştı ve ardından kırılan direnci yeniden test etmek için keskin bir geri çekilme geldi. Bu nedenle, altcoin kırılan desteğe 8.3 dolardan ulaşmadan önce bir miktar daha düşebilir. Ayrıca, bu seviyenin üzerinde bir devamlılık gösteren Aptos fiyatı, alıcıların fiyatı yükseltmek için güçlü bir pozisyon kazandığını gösteriyor. Teknik analiz açısından, yuvarlatılmış dip, destek seviyesinden boyun çizgisine kadar aynı mesafe için yükseliş fiyatı sunar. Yeniden testten sonraki bir ralli bu nedenle fiyatları 9,63 dolara kadar yükseltecektir. Ayrıca bu gelişme, olası 10 dolarlık bir hedefle bir sonraki direnci kırma fırsatı verebilir.

Teknik veriler

Göreceli güç endeksi: Günlük RSI eğimi, aşırı alım bölgesinden geri döndü ve Aptos’un beklenen geri çekilmesini güçlendirdi.

EMA: Artan 20 ve 50 günlük EMA’lar, APT fiyatında devam eden bir yükseliş rallisine işaret ediyor. Ek olarak, bu EMA’lar, yükseliş fırsatlarını yakalamak için güçlü bir destek de sağlayabilir.

Direnç seviyeleri: 9,3 ve 10 dolar
Destek seviyeleri: 8,3 ve 7,65 dolar

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.