Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

Amazon Türkiye Ofisi Bitcoin ile Ödemeyi Kabul Edecek Mi?

0 414

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Amazon, dünya genelindeki diğer ofislerde bitcoin ile alışveriş yapılabileceği konusunda açıklamalar getirmişti. Hatta pek çok bölgede bitcoin aracılığı ile alışveriş yapılıyor olduğunu da biliyoruz. Amazon Türkiye Ofisi Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi? sorusu ise kullanıcılar tarafından en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Sadece kredi kartı ya da debit kartların yanı sıra sanal pos ile de ödeme kabul eden Amazon için bitcoin ödemesinin yapılabiliyor olması ise büyük bir olay yaratacak. Bitcoin’in son dönemlerde değerlenmesi ile birlikte ise akıllarda devamlı olarak bu tür soru işaretleri var olmaya devam ediyor.

Gelişmeler Ne Yönde?

Amazon Türkiye Ofisi Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi? sorusunu soran kişiler, elbette gelişmelerin ne yönde olduğunu da merak ediyor. Kripto paraların görüntülenmesine fayda sağlayan bir uygulama satın alan Amazon, akıllara bitcoin ile ödeme yapılabileceğini de getiriyor. Şirketin son dönemlerde gerçekleştirmiş olduğu işlemlerden biri de bitcoin uzantılı domainler satın almasıydı. Bu durum da yine Amazon Türkiye ofisinde Bitcoin ile ödeme yapılabileceğini kuvvetle muhtemel kılıyor. Yayınlanan haberlere bakıldığında ise Ekim ayına kadar Amazon’un bitcoin ile ödeme kabul edeceğine dair söylentiler söz konusu. Yani bu durum karşısında kullanıcılar BTC ile ödeme yapabileceklerine dair umutlarını biraz daha yeşertiyor.

Quawker.org Anketleri Ne Diyor?

Amazon Türkiye Ofisi Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi? sorusunu soran kişiler aynı zamanda yapılan anketlere göre de bitcoin ile ödeme için heveslenmeye başladı. Haber platformu aracılığı ile yayınlanan bir yazıda ise Amazon’un bu yönde ödeme alacağına dair kesin olmasa da söylentiler varlığını sürdürmeye devam ediyor. Amazon CEO’sunun ise bu konuda resmi bir açıklaması bulunmuyor. Amazon birkaç yıl önce kendi adına çıkarmış olduğu bir sanal para yayına sunmuştu. Fakat bu sanal para birimi blockchain ile entegre olmadığından dolayı bitcoin kadar değer ya da ilgi görmemişti. Şimdi ise pek çok Amazon takipçisi Bitcoin ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Peki, Ne Olacak?

Amazon Türkiye Ofisi Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi? sorusunu merak edenler için verilecek en güzel cevap, 26 Ekim 2018 tarihinin beklenmesi yönünde olacak. Bu tarih itibariyle Amazon’un CEO’sundan gelecek olan hamleler değerlendirilecek ve kabul edilip edilmeyeceğine dair net bir açıklama da sunulacak. Alınan domainler ya da yapılan hamleler her ne kadar Bitcoin’in kabul edileceğine dair işaretler verse de şu an için kesin bir şey söylemek imkânsız. Ancak dünyanın 5. Büyük şirketi olarak bilinen Amazon ve kripto para birimi açısından çok değerli olan Bitcoin bir arada değerlendirildiğinde tersini iddia etmenin de mümkün olmadığı görülüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.