Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,207.36
-1379.61
Ethereum
$3,008.52
-161.54
Litecoin
$78.80
-4.71
DigitalCash
$27.55
-1.24
Monero
$119.80
-5.47
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.47
-1.62
Dogecoin
$0.13
-0.01

Samson Mow : Stable coinler Bitcoinleşme Yolunda

0 446

Samson Mow : Stable coinler Bitcoinleşme Yolunda .

Samson Mow, stablecoin Tether’ın (USDT) yatırımcılar tarafından tercih edildiğini fakat mağazacılıkta kullanım alanı bulamayacağını belirtti. Mow, açıklamalarını “Stablecoin’lerin gelişimi — geliştiler mi? Kullanabilir miyim?” adlı panelde yaptı. Panelde, çeşitli stablecoin şirketlerinin temsilcileri ve Singapur FinTech Birliği başkanı Chia Hock Lai yer aldı. Tether t-shirt’ü giyen Mow, “Tether, tartışmaya yol açıyor çünkü o, stablecoin’lerin kralı.” diye belirtti ve ekledi: ”Bu yüzden, herkesin krala saldırması şaşırtıcı değil.” Mow, USDT’yi çıkaran şirketin yaşadığı, ABD ile girdiği dava süreci dahil zorlukların gerçek dışı olduğunu ileri sürdü:

“Günlük işlem hacmi 20 milyar doları buluyor, yani bir sonraki stablecoin’den tam 100 kat fazla. Bu yüzden, tek bir balinanın Bitcoin fiyatını manipüle ettiği gibi saçma teoileri görüyoruz.”

Tether, diğer yandan tüm başarısına rağmen her tüketici tarafından kullanılmayacak. Mow, “Stablecoin’lerin mağazacılıkta kullanım alanı bulacağını sanmıyorum. Genellikle yatırımcılar tarafından, arbitraj avantajlarından yararlanmak için kullanılıyorlar.” diye ekledi.

Ulusal dijital paralar, stablecoin’leri yok edebilir

Panel’de, merkez bankaları tarafından basılan dijital paraların, stablecoin’ler ve Facebook’un dijital parası Libra üzerindeki etkilerine de değinildi. Mow, Bitcoin’in (BTC) bir tehdit oluşturmadığını fakat Çin’in çıkardığı dijital para gibi ulusal dijital paraların, stablecoin’lerin kullanım alanına zarar verebileceğini ileri sürdü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.