Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$60,075.76
-2890.32
Ethereum
$2,961.80
-222.71
Litecoin
$78.37
-4.36
DigitalCash
$27.46
-1.68
Monero
$119.31
-5.48
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.08
-2.1
Dogecoin
$0.13
-0.01

Ünlü Ethereum Balinasından Dev Tahminler: 3 Yıllık Piyasa Yapısına Meydan Okuyor!

0 563

Ünlü Ethereum Balinasından Dev Tahminler: 3 Yıllık Piyasa Yapısına Meydan Okuyor!

Ethereum (ETH), lider kripto para birimi Bitcoin düşerken bazı muazzam güç işaretleri gösterdi. Ethereum’daki olumlu hava ile DeFi altcoin’leri de yükseldi. DeFi sektörü, geçtiğimiz birkça gün boyunca Ethereum’un muazzam gücünün en büyük faydalanıcılarından biri oldu. Birçok kripto para V şeklinde iyileşme sergiledi ve son düşüklerini uzun vadeli bir dip olarak işaretliyor gibi görünüyorlar.

Bu altcoin’ler yükselmeye devam ederse ve yakın zamandaki düşüklerini uzun vadeli bir dip olarak işaretlerlerse, altcoin sezonu için güçlü bir olasılık var. Bu durum analistlere göre, ETH’ye, işlem hacmine, ücretlere ve Blockchain’e büyük ölçüde fayda sağlayacak. Ünlü bir Ethereum balinası, kripto para biriminin bu son yükselişle “3 yıllık piyasa yapısına” meydan okuduğunu belirtiyor. Usta trader, ETH’de yakın vadede herhangi bir geri çekilmenin uzun sürmesinin olası olmadığını ve büyük olasılıkla dev bir rallinin bunu takip edeceğini öne sürüyor.

Ünlü Ethereum balinası: Ethereum 3 yıllık piyasa yapısına meydan okuyor!

Yazım sırasında Ethereum,  mevcut fiyatıyla marjinal bir şekilde işlem görüyor. Boğalar, son birkaç saattir mevcut fiyat bölgesini ateşli bir şekilde savunmaya çalışıyor.  Analistlere göre, ETH’de izlenmesi gereken kilit seviyeler 450 dolar ve 500 dolar seviyeleridir. Analistlere göre, ETH bu seviyeleri güçlü bir destek seviyesine çevirebilirse, bu fiyatlar boğalara büyümek için harika bir temel sağlayabilir.

Ayrıca bu seviyelerin üzerinde bir ret veya kırılma önemli olacak ve piyasanın önümüzdeki aylarda nereye yöneleceğini belirleyecek. “Tetranode” isimli ünlü Ethereum balinası, kripto paraya yönelik sevindiren açıklamalarda bulundu.  Ethereum balinası, kripto para biriminin bu son yükselişle “3 yıllık piyasa yapısına” meydan okuduğunu belirtiyor. Tetranode ETH’de yakın vadede herhangi bir geri çekilmenin uzun sürmesinin olası olmadığını da vurguluyor. Ayrıca Tetranode, bu düzeltmeyi büyük bir rallinin takip edeceğini de öne sürüyor. Ünlü Ethereum balinası konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

HALA HAREKET HALİNDEYKEN FİNCAN OLUŞTU VE ŞİMDİ KOLU BEKLİYORUM. 460-480 ARALIĞINA GELDİĞİMİZDE BİR GERİ ÇEKİLME OLURSA, MUHTEMELEN ÇOK UZUN SÜRMEYECEK. ÜÇ YILLIK PİYASA YAPISINA MEYDAN OKUYOR…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.