Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,493.39
-2264.71
Ethereum
$3,161.10
-78.68
Litecoin
$83.46
-2.39
DigitalCash
$30.23
-1.19
Monero
$118.87
-2.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-1.91
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bitcoin’de Bireysel Yatırımcılar Short Balinalarsa Long Açıyor! Bunun Anlamı Nedir?

0 268

Bitcoin’de Bireysel Yatırımcılar Short Balinalarsa Long Açıyor! Bunun Anlamı Nedir?

Bitcoin (BTC), kısa süre önce görülen yoğun bir satıştan geri dönerken boğa sinyalleri veriyor. BTC’nin bu düşüşe verdiği tepki, bunun sağlam bir boğa piyasası olduğunu kanıtlıyor. Çünkü her satış baskısı, düşüşü yavaşlatan ve fiyatın daha fazla yükselişe geçmesine yardımcı olan ciddi bir alıcı tarafı baskısıyla karşılandı. Orta vadede piyasa eğilimlerinin nerede olacağı, büyük ölçüde boğaların kripto parayı herhangi bir sürekli düşüş eğilimi görmekten korumaya devam edip edemeyeceğine bağlı olacak. Boğalar 15.000 doları tutar ve bu seviyede güçlü bir destek oluşturursa analistlere göre, orta vadede BTC önemli ölçüde daha fazla kazanç görebilir. Bu kazançlar lider kripto parayı tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarabilir.

BTC, 2017’nin en yüksek seviyelerinden marjinal olarak kaydığından ve henüz herhangi bir “patlama zirvesi” yayınlamadığından, boğaların bu seviyeyi hedeflemesi için güçlü bir şans var. Fiyat yukarıya doğru kırılırsa analistlere göre, Bitcoin’i daha yüksek seviyelere çıkmasına izin veren tam gelişmiş bir fiyat keşif aşamasına gönderebilir. Usta bir analist ise balinaların mevcut stratejilerini ortaya koyuyor. Analist, şimdi bireysel yatırımcılar  BTC’de tarafsız kalırken, balinaların büyük ölçüde long olduğunu belirtti. Analiste göre bu durum, daha fazla yükselişin yakın olduğunun bir göstergesidir.

Byzantine General: Balinalar yine long sürüyor! Bitcoin daha fazla yükselecek

Kısa süre önce ayılar, Bitcoin‘in 14.400 dolarlık düşük seviyelere inmesine neden olan keskin bir aşağı yönlü hareketi tetikledi. Bu düşük seviyeler, Bitcoin’in hızlı bir şekilde 15.000 doların üzerine çıkmasına izin veren muazzam satın alma baskısıyla karşılandı. Bu noktadan sonra, BTC’nin fiyatı yükseldi ve şimdi lider kripto para 16.000 dolarlık direncini test etmeyi hedefliyor. Analistlere göre, BTC bugün mevcut fiyatı 16.000 dolarda ya da 16.000 doların üzerinde kapatırsa bu bir sonraki adım için inanılmaz derecede olumlu bir işaret olabilir.

Analistlere göre, 14.400 dolardan başlayan toparlanmanın ardından, bireysel yatırımcılar Bitcoin’in gücüne karşı temkinli kalırken, “balinalar” long pozisyon açıyor. Usta analist Byzantine General, yakın zamanda attığı bir tweet’te bu eğilim hakkında konuştu ve bunun kısa  vadede daha fazla artışın yakın olduğunun bir göstergesi olduğu sonucuna vardı. Popüler analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

İŞTE BURADAYIZ… AMA BALİNALAR YİNE LONG SÜRÜYOR VE BİREYSEL YATIRIMCILAR TEMKİNLİ KALIYOR. BU YÜZDEN BUNUN DEVAM ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

JPMorgan: Kurumlar Altın ETF'leri Yerine Bitcoin Tercih Ediyor

Popüler analistler: Bitcoin’de daha fazla yükselişin olma olasılığı güçlü!

Popüler analistlere göre, bireysel yatırımcılar kısa (short) pozisyonlar yoluyla yakıt sağlarken  büyük yatırımcılar Bitcoin’de uzun (long) pozisyonda kalırlarsa, daha fazla yükselişin olma olasılığı güçlüdür. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 2 oranında artışla15.328 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 284,1 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin yazım sırasında piyasa değeriyle 27,5 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.