Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,332.56
-72.97
Ethereum
$3,117.56
-54.23
Litecoin
$81.69
-0.9
DigitalCash
$28.63
+0.13
Monero
$125.80
+1.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.60
-0.64
Dogecoin
$0.14
-0

Theta Hız Kesmiyor: Google İş Birliği Doğrulandı

0 306

Theta Hız Kesmiyor: Google İş Birliği Doğrulandı

E-spor ve kripto konferans yayın uygulaması Theta, Google ile iş birliği yaptığı söylentilerini doğruladı ve Google Cloud’ın Theta mainnet 2.0 için İşletme Doğrulayıcısı ve başlatma ortağı olacağını duyurdu.

İşletme Doğrulayıcı Programı öncü kripto para borsası Binance, Japon ortak firma Gumi Cryptos ve girişim sermayesi fonu Blockchain Ventures’ı da içeriyor. İŞletme Doğrulayıcıları, Theta ağındaki işlemleri doğrulayacaklar.

Duyuru, Theta mainnet 2.0’ın da başlatılma tarihi olan 27 Mayıs’ta yapıldı.

Google, Theta’nın bulut altyapısına hizmet sunacak

Google, aynı zamanda Theta’nın tercih edilen bulut sağlayıcısı olacak ve Theta kullanıcıları, 27 Mayıs’tan itibaren doğrudan Google Cloud Marketplace’ten düğüm alabilecek ve işletebilecek.

Google Cloud geliştiricisi Allen Day, dağıtık defter teknolojisinin (DLT) “medya ve eğlence sektörü dahil küresel dijital ekonomiyi dönüştürecek potansiyele sahip yeni iş modelleri oluşturmayı mümkün kıldığını” açıkladı.

Day, “İşletme doğrulayıcısı olarak katılım sağlamayı ve Google Cloud altyapısını Theta’nın uzun vadeli misyonu ve büyümesine sunmayı dört gözle bekliyoruz.” diye ekledi.

Google Cloud, aynı zamanda Theta.tv video platformunun ardındaki bulut altyapısına da hizmet sağlayacak.

Theta token’ları 10 kat değer kazandı

Theta.tv, e-spor, poker turnuvaları ve Consensus ve Kripto Asya Zirvesi dahil blockchain ve kripto para konferanslarını 7/24 yayınlayan, kripto tabanlı bir yayın hizmetidir. Kullanıcılar, platformdaki faaliyetleri ve katılımları için Theta’nın özel ödül token’ı G Fuel ile ödüllendiriliyorlar.

Theta Token, mart ayında yaşanan “Kara Perşembe” çöküşünden beri yüzde 1.300 artış gösterdi.

Theta’nın yükselişi, yaklaşan teknik güncellemelerine ek olarak Android TV ve Samsung gibi dev medya platformları ile yaptığı bir dizi iş birliklerinden de kaynaklanıyor gibi gözüküyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.