Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,724.08
+475.95
Ethereum
$3,206.41
-75.14
Litecoin
$83.40
-1.4
DigitalCash
$29.49
+0.06
Monero
$128.83
+1.49
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.55
-0.81
Dogecoin
$0.14
-0

Binance : Bitcoin işlem hacmi karantina süresinde artıyor

0 318

Binance : Bitcoin işlem hacmi karantina süresinde artıyor .

Binance US CEO’su Catherine Coley, Asya’daki Corona virüs karantinasının işlem hacminde yükselişe neden olduğunu açıkladı. Binance US CEO’su Catherine Coley, Bloomberg ile 16 Mart’ta gerçekleştirdiği röportajda Asya’daki Corona virüs karantinasının işlem hacminde yükselişe neden olduğunu açıkladı. Coley, Bitcoin (BTC) ve S&P 500 arasındaki korelasyon konusunda hem geleneksel piyasaların hem de kripto para piyasalarının benzer bir uzun vadeli döngü izlediğini söyledi. Coley, piyasaların ”CRIC” adını verdiği bir döngü izlediğini ileri sürdü. ”Kriz (crisis)” piyasanın ”yanıt (response)” vermesiyle sonuçlanıyor, ardından ”iyileşmeler (improvements)” geliyor, sonrasında ise ”rahatlığa (complacency)” dönülüyor ve döngü sürekli tekrarlanıyor:

“Bitcoin’de olduğu gibi geleneksel varlık sınıflarında da piyasadaki rahatlığın krize döndüğünü ve panik yarattığını görüyoruz. Bu da geniş çaplı bir satış yaratıyor.”

Bitcoin tedarik zinciri problemlerine karşı dayanıklı

Coley, kripto para piyasalarının temelindeki teknolojinin ”çevreden bağımsız, 7/24 işlem yapılan bir teknoloji” olduğunu vurguladı ve ekosistemin borsalarda görülen tedarik zinciri problemlerine karşı dayanıklı olduğunu söyledi.

“Asya’da karantina döneminde işlem hacimlerinde artış olduğunu da görüyorsunuz. Aynı şeyin ABD’de de yaşanacağını düşünüyorum.” diye belirtti.

Coley, “Bitcoin, ABD ve dünyanın güvenliğinden ve endişelerinden bağımsız olarak etkileşim içinde olabileceğimiz bir şey.” diye ekledi.

Coley, kripto para ekosisteminin geçtiğimiz yıl önemli ölçüde olgunlaştığını ve mevcut fiyatların kurumsal yatırımı çekebileceğini söyledi:

“Geçtiğimiz yıl alanda büyük bir olgunlaşma gördük, kuruluşlar kripto alanındaki gerçek oyuncuların kimler olduğunu artık görebiliyor. Fiyatlar ise bu kuruluşlar için artık çok daha cezbedici.”

Bitcoin’in ”güvenli liman” algısının güncel piyasa dalgalanmasından etkilenip etkilenmediği sorulan Coley, ”Piyasalar sanırım hala ‘güvenli liman’ın tam olarak ne demek olduğunu anlamaya çalışıyor.” diye yanıtladı. Coley, Bitcoin’in fiziksel dünyadan bağımsız olmasının, Corona virüs tehditi nedeniyle dünya genelinde uygulanan karantina ve ekonomik zorluklara rağmen güçlü işlem hacmini sürdürmesini sağlayacağını düşünüyor. Eylül 2019’da başlatılan Binance.US, o zamandan beri platformda listelenen kripto varlıkların sayısını sürekli olarak artırdı. Borsa, mart ayında Tezos (XTZ) için destek eklendiğini ve USD Coin (USDC) yatırma işlemlerinin başlatıldığını duyurdu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.