Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

Paratica Nedir? Nasıl kullanılır?

0 1.487
Paratica Nedir?

Paratica, www.Paratica.com üzerinden hizmet veren, kişiselleştirilebilir otomatik işlem robotudur diyebiliriz. Kişiselleştirilebilir dememin sebebi, botun hangi stratejiler ile hangi durumlarda alım ve satım yapacağını kullanıcının belirleyebiliyor olması.
Paratica sizi bilgisayar başında zaman geçirmekten kurtaran harika bir yazılım. Paratica ile Binance borsası üzerinden otomatik alım satım yapabilirsiniz. Paratica sayesinde bilgisayarınız açık olmasına gerek kalmadan oluşturduğunuz strateji ile yada takip ettiğiniz yayıncının stratejisi ile Binance borsası üzerinden otomatik alım satım yapabilir, 7/24 güvenli bir şekilde kazanç sağlayabilirsiniz.

Not : Otomatik işlem robotu Trade botu olarak bilinir.

Nasıl Kullanılır?

Paratica’nın kişiselleştirilebilir bölümü sayesinde kişiler kendi stratejilerini oluşturabilir. Yada stratejisini oluşturmuş ve bunu diğer kullanıcıların kullanımına açmış olan bir yayıncının stratejisini takip ederek belirlediğiniz bütçe ile alım ve satım yapmasını sağlayabilirsiniz.

paratica nedir

Model 1

Kullanıcı kendi stratejisini oluşturur ve istediği borsada istediği bütçe ile otomatik alım ve satım yapmasını sağlayabilir.

Model 2

Kullanıcı kurmuş olduğu başarılı stratejisini yayıncı olarak diğer kullanıcıların kullanımına açabilir. Hem kendisi hem de takipçilerine kazanç sağlayabilir. Ayrıca Paratica da yayıncı olarak da gelir sağlayabilir.

Model 3

Teknik analiz ile uğraşacak vaktim yok. Ben hemen para kazanmak istiyorum derseniz. Paratica yardımınıza yayıncıları ile birlikte koşuyor. Üye olup stratejisinin kazançlı olduğunu düşündüğünüz yayıncıyı takip ederek de otomatik alım satım yapabilir. Güvenli bir şekilde kazanç sağlayabilirsiniz.

Not : Yayıncıları takip etseniz bile kullanacağınız bütçe ve bu bütçeyi kaç parçaya bölerek işlem yapması gerektiğini kendiniz ayarlamalısınız.

Paratica Kazançlı mı?

Paratica da gelir sağlamak yada kaybet kullanıcının ayarlarına bağlı bir durum. Paratica şeffaflık için yayıncı ayarlarının açacağı potansiyel pozisyonları gelişmiş bir simülasyon ile listeler ve ilgili yayıncı stratejisinin başarılı işlem oranını ve kazanç oranını size sunar. Yayıncı stratejilerinin sanal işlemlerini görmek için üye olduktan sonra Auto Trade bölümüne girin sonra yayıncılar sekmesine tıklayın. Açılan pencere içerisinden istediğiniz yayıncıyı takip edebilir ya da son işlemlerine bakabilirsiniz.

paratica yayıncı işlemleri

Paratica şeffaflığı sayesinde diğer otomatik alım satım botları arasından hemen ön plana çıkmakta. Yayıncılar arasında birçok Twitter fenomeni ve ünlü analizciler yer almakta buda Paratica’nın güven faktörünü destekleyen etkenlerden biri ve ayrıca Paratica’nın uzun yıllar Ar-Ge ve piyasa deneyimi olan yerli mühendisler tarafından geliştirilip oluştuğunu da unutmayalım.

Paratica Ücreti

Paratica diğer otomatik alım satım robotlarından, güçlü özellikleri, şeffaflığı ve verdiği güven ile zaten öne çıkarken diğer otomatik alım satım robotlarından daha ucuz olması ile de kullanıcıların gözünde harika bir konuma yerleşiyor. Kısa süre içerisinde büyük kitleye ulaşan Paratica, verdiği hizmet, şeffaflık ve güven ile kesinlikle parasını hak ediyor diyebiliriz.

paratica ücretleri

Paratica Robotunu kullanmak isteyen arkadaşlar üye olduktan sonra Auto Trade bölümüne giderek 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık, ve 1 yıllık fiyatlandırmalara ulaşabilir, dilerse kullanacağı fon miktarına ve süreye göre de kendisine özel bir paket oluşturabilir.

Paratica üyesi olmak için referanslı linkimize buradan ulaşabilirsiniz.

Paratica botunun kullanımı ve detaylı anlatımı için Paratica Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.