Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,131.25
+1043.13
Ethereum
$3,260.17
+74.86
Litecoin
$85.22
+0.51
DigitalCash
$31.55
+0.34
Monero
$123.43
+2.72
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.42
+0.24
Dogecoin
$0.16
0

Zcash (ZEC) Coinbase’de Listeleniyor

0 456
Zec Artık Coinbase de

Popüler Kripto para borsası  Coinbase , profesyonel trading platformu Coinbase Pro’da Zcash (ZEC) ticaretini başlatıyor . Coinbase’in blog sayfası üzerinden yapılan duyuruda , erken para yatırma işlemleri başlamış olmasına rağmen, para biriminin gelen transferlerinin 29 Kasım 2018 Perşembe günü saat 10: 00’da başlayacağı belirtiliyor.

Blog da şöyle yazıyor: “Yeterli likidite sağlandığında, ZEC / USDC işlem başlayacaktır. ZEC işlemi başlangıçta ABD’deki (New York hariç), İngiltere, Avrupa Birliği, Kanada, Singapur ve Avustralya’daki Coinbase Pro kullanıcıları için erişilebilir olacaktır.

Zcash, kullanıcılara ek gizlilik sunan bir kripto para birimidir. Varlık iki şekilde gelir: korumalı ve şeffaf, üçüncü taraflarca görülmediğinden emin olmak için eski şifreli işlem bilgileri kullanılır. Coinbase Pro, ZEC’nin korumalı ve şeffaf formlarının her ikisinden de destek alacağını, ancak sadece şeffaf adreslere çekilmeye izin verileceğini söylüyor.

Ticaretin açılması birkaç aşamada gerçekleşecek şekilde ayarlanmıştır. İlk, “sadece transfer” aşaması 29 Kasım Perşembe günü, müşterilerin ZEC’i kendi Coinbase Pro hesaplarına yatırmaya başlayabilecekleri 30 kasım’de hayata geçti. Alım ve satım işlemleri girilicek fakat eşleşme ticaret açık olmayacak.

Bu aşama yaklaşık bir dakika sürecek ve limit emirlerinin eşleşmeye başlayacağı “limitli” bir aşama takip edilecektir. Müşteriler son aşamadan tam 10 dakika daha beklemek zorunda kalacaklar, tam ticaret gerçekleşecek. Oradan, müşteriler piyasa emirlerini gönderebilecek ve ZEC için limit, market ve stop emirleri dahil olmak üzere Coinbase Pro ile tam ticaret hizmetlerinden yararlanabilecekler.

Coinbase , geçtiğimiz Eylül ayında şirketin standartlarına uyan ve yerel yasalara mümkün olan en kısa sürede uyan tüm varlıkları listeleme amacı ile yeni bir listeleme sürecini açıkladı . Kripto para piyasası binlerce benzersiz varlığa sahip olduğundan, listelenen her bir para birimi kapsamlı bir denetime tabi tutulur ve genellikle listeleme taleplerini yalnızca “yargı yetkisi bölgesi” biçiminde karşılar, yani belirli paralar yalnızca belirli bölgelerdeki müşterilere sınırlı süreler için kullanılabilir.

Yeni sürecini hayata geçirdiğinden beri, Coinbase, Kasım ayı başlarında Basic Attention Token (BAT) dahil olmak üzere Coinbase Pro’daki birkaç yeni varlığı ve Ekim ayında 0x protokolünün belirtisi olan ZRX’i listelemeye başladı. Coinbase, 2018 Mart ayından bu yana bu coin ve tokenleri potansiyel olarak eklemeyi ümit ediyordu. Bu , “önümüzdeki aylarda” tüm ticaret platformuna birkaç Ethereum tabanlı jeton yerleştirmek istediğini söyledi .

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.