Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Huobi Token, Türk Kullanıcılara Özel Avantajlar Sunuyor

0 428

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de kullanıma sunulan Huobi Token (HT), Türk kullanıcılara yeni avantajlar sağlayacak.

HT, Huobi Global platformunda kayıtlı bulunan Türk vatandaşlarına sunuldu. Artık Türk kullanıcıları HT ticareti yapabilecek ve Prime ve Prime Lite dahil olmak üzere HT ile ilgili tüm hizmetlere katılabilecek. Paratica.com ile işbirliği yapan platform, sadece Türk Kripto Topluluğuna özel fırsatlar ve ödüller sunuyor.

“İşlem yapmadan önce risklere dikkat edin!”

HT’den yapılan açıklamada, Türk kullanıcılar için şu uyarılar yapıldı; “Kullanıcıların herhangi bir bakiye transferini gerçekleştirmeden önce bu token için para yatırma / çekme sayfasındaki ipuçlarını dikkatlice okuması önerilir. Belirtilen uyarılara uymayan kullanıcılar, özellikle asgari miktarı karşılamıyorsa transfer miktarını kaybedebilir. Dijital varlıklarda alım satım yapmak, büyük fiyat dalgalanmaları nedeniyle yüksek risklidir. İşlem yapmadan önce, lütfen dijital varlıklarda işlem yapmanın tüm risklerini tam olarak anlayın ve kendi işlem kararlarınıza özen gösterin.”

Mart ayında piyasaya sürülen Huobi Prime’dan satın alınan tüm madeni paralar hemen kullanıcının hesaplarına yatırılıyor. Ana token Huobi Token’a (HT) karşı Huobi Global’de işlem görebiliyor. Satış öncesi veya benzeri gecikmeler için beklemenize gerek yok.

Huobi Token Nedir?

Dünyanın önde gelen kripto para birimi borsalarından biri olan Huobi Global bünyesindeki Huobi Token, blok zinciri ile çalışan bir sadakat noktası sistemidir. Huobi’nin resmen başlattığı tek tokendir. HT, Huobi Global iş dünyasını ve VIP indirimi, HT özel etkinlikleri, popüler paralara karşı işlem yapma ve “sesinizi duyurma” gibi tüm ürünleri destekliyor.

Huobi Token (HT), Huobi kripto değişiminin bir döviz bazlı token ve yerel para birimi. HT, işlem ücreti indirimleri için aylık VIP durum planları satın almak, döviz kararlarına oy vermek, özel Huobi etkinliklerine erken erişim sağlamak, mevsimsel geri alımlardan kripto ödülleri almak ve Huobi borsasında listelenen diğer kripto para birimleri ile ticaret yapmak için kullanılabilir.

Kripto para birimleri arasında 57. sırada bulunan HT’nin Türk Lirası bazında 14,60 TL’den işlem görüyor. Yayın zamanında piyasa değeri 119.43 milyon dolar. İşlem hacmi ise 72.59 milyon dolar. Yaklaşık 2,40 dolardan işlem gören tokenin dolaşımdaki arzı 50 milyon HT civarında. Token, ayrıca, 0,00033 Bitcoin (BTC) ve 0,0125 Ethereum (ETH) değerinde işlem görüyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.