Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,945.38
-2674.82
Ethereum
$3,029.82
-135.97
Litecoin
$77.74
-1.62
DigitalCash
$27.12
-2.05
Monero
$115.76
-5.8
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.31
-1.44
Dogecoin
$0.15
-0

Bitfinex CTO: 1 Milyar Dolarlık Fon Toplama İşlemi Tamamlandı

0 414

Bitfinex’in baş teknoloji sorumlusu (CTO) Paolo Ardoino, kripto borsasının 1 milyar dolarlık fon (USDT) toplamayı tamamladığını söyledi. Bitfinex CTO, Twitter’dan bazı bilgiler paylaştı.

Bitfinex CTO Ardoino, şunları söyledi; “Bitfinex, özel bir satışta 10 günde 1 milyar USD biriktirebilir. Özel şirketler, endüstrimizdeki ve dışındaki devler, her biri 100 milyon dolardan fazla yatırım yaptı. İçeriden ve dışarıdan gelen kullanıcıların her biri de 1 milyon dolarlık yatırım yaptı.”

Bitfinex CTO, bu durumu borsa yatırımcılarının firmanın faaliyetlerine olan güvenine bağladı. Yatırımcıların Bitfinex’i savunmaya istekli olduklarını savundu. Bu sebeple hızlı bir şekilde kaynak yaratma çabası verdiklerini belirtti.

Yönetici ekledi: “Niye? Çünkü güvenilir olduğumuzu biliyorlar. Ne yaptığımızı (halka açık bir şekilde övünmemize gerek kalmadan) biliyorlar. Sektörün bütünü için savaşmaya devam etmemizi istiyorlar. Kendi sözleri. Herkese teşekkürler. Etkilendik.”

Kripto İçin Ne İfade Ediyor?

Ardoino’nun beyanından hemen sonra Bitcoin fiyatı yaklaşık 7.000 $ ila 7.100 $’a yükseldi. Ardından Bitfinex priminde önemli bir düşüş kaydedildi. 9 Mayıs’ta Larry Cermak, Bitfinex’in primlerinin 24 saat içinde sert bir şekilde düştüğünü ve yatırımcıların kripto pazarında daha az risk gördüğünü belirttiklerini söyledi.

Mayıs ayının başlarında New York Başsavcısı (NYAG), Bitfinex ve Tether’ın ana şirketi iFinex’e dava açmıştı. Savcı, Bitfinex’in 900 milyon dolarlık Tether’in nakit rezervlerini yanlış kullandığını iddia etti. Bitcoin için Bitfinex’te Tether satan tüccarların sayısı arttı.

Satın alma hacimleri hızla artmaya başladığında Tether’in yoğun bir şekilde satılması nedeniyle Bitfinex’teki bitcoin fiyatı arttı. Bununla birlikte, büyük olasılıkla kaynak yaratma alanındaki gelişmelerden dolayı, Bitfinex primi son birkaç gün içinde düşmeye başladı. Bu durum yatırımcıların kripto pazarının genel durumu ile daha rahat hale geldiklerini ortaya koydu.

Yeni elde edilen 1 milyar dolar, Bitfinex’in Tether’den “ödünç aldığı” 900 milyon doları geri kazanmasını ve borsa kârını kullanarak yatırımcılara dağıttığı LEO tokenlerini yavaşça geri almasını sağlayacaktır. Büyük yatırımcılardan yeterince sermaye temin ettikten sonra Bitfinex’in fon oluşturmaya katılmak için daha geniş bir kitleye “fırsat” sağladığı söyleniyor.

Ardoino dedi ki: “Küçük bir tahsisat kaldı ve zaman doluncaya kadar sadece küçük yatırımcılarla paylaşmayı tercih ediyoruz. Birkaç büyük alıcıdan kapattıktan sonra kalan birkaç milyonu satın alma talebimiz var. Ancak daha geniş bir izleyici kitlesine fırsat vermenin daha adil olduğuna inandık.”

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.