Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

DigiByte Kurucusu Binance için Sert Eleştirilerde Bulundu!

0 347

Digibyte (DGB) kurucusu Jared Tate, Twitter üzerinden oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

En popüler kripto para borsalarından Binance ve DGB arasındaki geçmişi gün yüzüne çıkardı. Gerçek bilgileri paylaşmak için Twitter kanalını kullanan Tate, çok sayıda etkileşim aldı.

Twitter’dan açıklamalarda bulunmasından hemen önce Binance listeleme ücretleri hakkında açıklama yaptı. Binance tarafından yapılan açıklamaya göre; tüm listeleme ücretlerinin bağışlanacağı bilgisi geldi.

Binance, listeleme ücretleri için hayır kurumları bağışı almasının yanı sıra listeleme gereklilikleri nedeniyle eleştiri altında.

Jared Tate, DGB için 2017’de listeleme için tüm aşamaların geçildiğini ve kendilerine söz verildiğini söyledi. Sonrasında Binance borsası için listeleme ücretinin ödenmesini reddetmelerinden dolayı, DGB’nin listelenmediği paylaşıldı.

Binance Hakkında Söylentiler Artıyor

Binance kripto para borsasında, uzun zamandan bu yana listeleme için ücret talep edildiği söylentileri mevcut. İlgili tutarların milyon dolar seviyelerinde olduğu da en önemli ayrıntılar arasında.

Expanse’nin kurucusu tarafından yapılan açıklamalarda da, borsa tarafından listeleme için BTC istendiği aktarıldı. O dönemdeki değeri 2.5 milyon USD seviyesinde olan 400 BTC talebi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Jared Tate Borsayı Eleştirdi

DGB kurucusu Jared, Binance’in pump-dump kripto paralarını listelemeye devam ettiğine vurgu yaptı. DGB’nin listelenmesindeki en ilginç koşullarından biri olarak Binance’in kendilerinden özür dilemesini istediğini de belirtti.

Toplamda 280 milyon dolarlık bir piyasa payına sahip olan kripto para farklı borsalarda listelerde yer alıyor. Dünyanın önde gelen borsalarından olan Poloniex, Huobi ve Bittex’te mevcut. 2017 yılında zirve görerek 13 centten el değiştiren kripto para bu sıralar 2 cent seviyesinde.

Jared Tate tarafından yapılan açıklamalar sonucunda, DGB’nin listeleme geleceği merak konusu haline geldi. Çok sayıda yatırımcıyı da doğrudan ilgilendiren konu üzerine Binance cephesinden yanıt yok.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.