Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,150.00
+83.08
Ethereum
$3,135.29
-7.43
Litecoin
$83.40
+0.89
DigitalCash
$30.06
+0.08
Monero
$119.40
+1.66
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.10
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Binance Yeni Kripto Para Arıyor!

0 414

Kripto paralar arasındaki en önemli borsa olan Binance yeni kripto para arayışıyla tekrar gündeme geldi.

Borsa, Tether rezervleri bakımından şirketin kendisinden sonra gelen ilk isim konumunda. Aktif olarak 3 farklı sabit fiyata sahip kripto para için al-sat işlemlerine olanak sağlıyor. Binance, bünyesinde bulundurduğu kriptolardan farklı olarak yeni bir sabit değerli kripto para arayışına girdi.

En çok kullanılan sabit kripto olarak ön plana çıkan USDT’den farklı olarak borsaya giriş yapan alternatifler tercih seçenekleri oluşturdu. Binance, sabit fiyatlı altcoinlerin daha fazla sayıda olmasına yönelik olarak attığı adımlara bir yenisini daha ekleyecek.

Binance’in baş finans yetkilisi olan Wei Zhou konuyla alakalı olarak konuştu.

Binance yeni kripto para ekleyecek

Zhou tarafından yapılan paylaşımda, platforma 1-2 tane daha sabit fiyatlı kripto para ekleneceği duyuruldu.

Borsanın USDT ile sabit kalmayacak olması ve altcoin çeşitlilikleriyle şekillenecek olması en önemli gelişme. Son zamanlarda sabit değerli kripto paraların sıklıkla gündeme gelmesiyle beraber bu gelişme de önemli bir gündem maddesi oldu.

Kullanıcılar tarafından Tether’e olan güvenin düştüğüne dair yorumlar yapılsa da böyle bir durum söz konusu değil. Wei Zhou konuşmasında, USDT için desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Binance borsasında listelenen sabit değerli kriptolar neler?

Yeni sabit kripto paralar için arayışta olan Binance borsasında aktif olarak kullanıcılara sunulan belli başlı birimler mevcut. Tether’in başı çektiği seçenekler arasında Paxos Standard (PAX) ve TrueUSD (TUSD) mevcut.

Binance’ın hangi kripto paraları tercih edeceğine dair net bir bilgi bulunmuyor. Arayışın fazla uzun sürmeden yapılacak olan değerlendirmeler sonucunda açıklanması beklentisi mevcut.

Borsa cephesinden yapılacak olan duyurunun ardından sabit değerli kripto para sayısında artış yaşanacak. Diğer borsalar da atılan bu adımdan ilham alarak çeşitlilik sunabilirler.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.