Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

Litecoin İşlem Ücretlerinde Düşüş Yaşanacak!

0 481

Kripto para dünyasında Bitcoin’in ardından en çok etki uyandıran kripto paraların başında Litecoin yer alıyor.

Litecoin’in değer artışıyla beraber, ücretlerinde yaşanan değer kayıpları azaltılacak. Yeni sürüm olarak hazırlanan Litecoin Core sürümüyle %90 daha az işlem ücreti alınacak.

Ağ ücretlerinde mevcut olan yüksek fiyatlar için yapılan açıklama, Litecoin Core 0.17 sürümünün etkisini gösteriyor. Yüksek seviyede yaşanacak olan düşüş kripto para için fark yaratacak.

Mevcut ortalama işlem ücreti KB başına 0.05 USD seviyesinde. Yeni sürümdeki değişiklikler sayesinde 0.005 USD’ye kadar inecek.

Litecoin ücretlerinde sürekli olarak yaşanan düşüşle beraber, işlemler için daha fazla kullanılabilirlik sağlanacak. Çok sayıda kullanıcının ilk tercihi haline gelme yolunda attığı adımlar, bu kripto paranın elini güçlendirebilir.

Piyasa değeri en yüksek kripto paralardan biri

Piyasaya sürüldüğü ilk dönemden itibaren kademeli olarak yükselen ve işlem ücreti düşüşü sunan kripto para, en önemli tercihlerden.

Kripto paralar arasındaki toplam piyasa değeri 3 milyar doların üzerinde olmasıyla ön planda.

İşlem ücretlerinde mevcut olan düşüşler sayesinde, bu kripto para birimi için yeniden yüksek seviyeli talep oluşturulabilir.

Ayı piyasası döneminde zirveye çıkan ve %80 değer artışı yaşayan kripto para, ödemeler için aktif olarak kullanılacak. Yapılan çalışmalarda geliştirilen Litecoin Core 0.17 sürümünün ödeme kolaylığına yoğunlaşması önemli bir değişim.

İşlem ücretleri sorununa uzun vadeli olarak çözüm getiren geliştiriciler, herkesin bu kripto parayı tercih edebileceğini vurguluyorlar.

Litecoin, işlem ücretleri ve hızıyla fark yaratacak

Sunduğu işlem hızıyla birlikte aynı zamanda işlem ücretlerinin düşmesiyle beraber fark yaratacak.

%90 daha az ödemenin yapılması, özellikle yüksek tutarlı transferleri kolaylaştıracak.

Yapılacak olan işlemlerin tamamı için geçerli olan fiyat değişimi, şimdiden pozitif etkilerini gösteriyor. Yeni sürümün piyasaya sürülmesiyle her şey çok daha farklı hale gelebilir.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.