Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,526.08
+262.14
Ethereum
$3,158.55
+19.45
Litecoin
$83.87
+0.67
DigitalCash
$30.51
+0.47
Monero
$119.50
+0.75
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Binance Önemli Bir Yenilik Hazırlığında!

0 1.417

Dünyanın lider kripto para borsası konumunda bulunan Binance, sektöre şeffaflık getirmek adına araştırma birimi açacak.

Yeni birimin resmi olarak duyurulmasıyla beraber, toplamda 5 kıtayı kapsayan bir hamle gerçekleştirilmiş olacak. Kendine ait analiz birimiyle beraber kurumsal açıdan üst düzeyde performansa ulaşması hedefi bulunuyor.
Binance Nedir? adlı makalemize Buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Binance’ın küresel planlarını pekiştirecek

Binance Research, Binance kripto para borsasının iş faaliyetlerini artırmaya dayalı olarak çalışma anlayışına sahip. Tüm dünya çapında yayılma sağlanması adına oluşturulan kapsamda, oldukça farklı stratejiler izlenecek.

Binance CEO’su tarafından yapılan duyuruda, borsanın tüm dünya genelinde hizmet vermesini hedefledikleri dile getirilmişti. Toplamda 5-10 arasında borsanın açılarak faaliyetlere başlanacak olması, heyecan verici bir gelişme olarak tanımlandı.

Yakın geçmiş zaman, Eylül ayı içerisinde borsa, Lieschtenstein Cryptoassets Exchange ile işbirliğini resmi olarak duyurmuştu. İşbirliği sonrasında Binance, Binance Uganda’yı açarak Afrika pazarına giriş yapmıştı. Haftalık kullanıcı sayısıyla beraber oldukça etkili grafik çizmesi Binance’ın popülerliğini artırdı.

Binance yeni birimiyle farklı pazarlarda liderliği üstlenebilir

Lihtenştayn pazarına girmesini takip eden sürede Uganda’ya da giriş yapmasıyla pazar faaliyetleri hızlanmıştı. Ancak Binance bununla sınırlı kalmayarak pazarların liderlik konumunda bulunmak istiyor.

Tüm dünya çapında kullanıcılara sahip olan kripto para borsası, yeni birimiyle hedefini gerçekleştirmek istiyor. Sektörün şeffaflık kazanması adına oluşturulacak olan birimle beraber yenilikçi hamlelerine bir tane daha eklemiş olacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olmasının yanı sıra birimleriyle de kripto paralar için her zaman ilk adres olmayı hedefliyor. Binance, çok sayıda bireysel ve kurumsal üyeye sahip. Yeni birimiyle beraber sektöre getireceği farklılıklarla beraber son derece yüksek fark yaratabilir.

Şeffaflık üzerine yaptığı çalışmaları son dönemde hızlandıran borsaya dair yapılan araştırmalarda popülerlik oranının yükseldiği net şekilde görülüyor.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.