Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,549.49
-3384.83
Ethereum
$3,049.12
-183.64
Litecoin
$78.49
-2.23
DigitalCash
$28.07
-2.31
Monero
$117.23
-8.95
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.39
Dogecoin
$0.15
-0.01

XRP Benzersiz Bir Kripto Para! Bu Faktör Fiyatını Fırlatacak

0 383

XRP Benzersiz Bir Kripto Para! Bu Faktör Fiyatını Fırlatacak

Halka açık risk yönetimi firması FRMO Corp. Ripple (XRP)’ı savunuyor. Şirket, XRP’yi madencilik yapmadığı ve deflasyonist olduğu için benzersiz bir kripto para olarak vurguluyor.

FRMO Corp: Ripple benzersiz bir kripto para

Hissedarlarına yazdığı son mektubunda FRMO Corp, kripto para piyasalarındaki iyimser konumunu ortaya koyuyor ve XRP’yi madencilik yapmadığı ve deflasyonist olduğu için benzersiz bir dijital varlık olarak vurguluyor. FRMO Corp. konuya yönelik şunları söylüyor:

XRP’NİN KENDİSİ, AÇIKÇA DEFLASYONİST OLDUĞU İÇİN EN İLGİ ÇEKİCİ KRİPTO PARA BİRİMLERİNDEN BİRİDİR. XRP’DE İŞLEM YAPMANIN ASLINDA HERHANGİ BİR ARACIYA ÖDENMEYEN MÜTEVAZI BİR MALİYETİ VAR. BİR XRP BİRİMİNİN ÇOK KÜÇÜK BİR KISMI OLAN VE AĞI KORUMAK İÇİN KULLANILAN ÜCRET BASİTÇE YOK EDİLİR. BU NEDENLE XRP BİRİMLERİNİN SAYISI SÜREKLİ OLARAK AZALIYOR.

Popüler Analist Ripple'ın Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaşacağı Tarihi Açıkladı!

FRMO Corp: Bu gelişme, XRP’nin fiyatını arttıracak bir faktör olabilir

XRP’nin toplam 100 milyar kripto para kaynağı var ve bir XRP işlemi her gönderildiğinde 0,00001 XRP yakılıyor. Firma, kripto paranın ana akım tarafından yaygın olarak benimsenmesi durumunda, bunun XRP’nin fiyatını arttıracak bir faktör olabileceğini belirtiyor. FRMO Corp. konuya yönelik şunları söylüyor:

XRP’NİN İŞLEM HIZI BÜYÜK ÖLÇÜDE ARTARSA, PARA BİRİMLERİNİN SAYISI BÜYÜK ÖLÇÜDE AZALIR VE BÖYLECE KRİPTO PARANIN KENDİSİ PİYASA DEĞERİNDE BİR ARTIŞ YAŞAMASA BİLE ÖNEMLİ BİR GETİRİ OLUŞTURUR. ANCAK BİRİM BAŞINA MALİYETİ ARTAR.

FRMO, özel ortaklık yatırımlarının artık Bitcoin’de ve piyasa değerine göre en büyük 10 kripto paranın çoğunda pozisyon oluşturduğunu söylüyor. Firma ayrıca Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) madenciliği yapıyor.

"XRP 1 Dolara Gözünü Dikti": Dünyaca Ünlü Analistten Ripple Yorumu

Üçüncü en büyük kripto para birimi Ripple’ın fiyatında son durum nedir?

Üçüncü en büyük kripto para birimi  Ripple (XRP), yazım sırasında yüzde 4 oranında düşüşle 0,58 dolar seviyesinden işlem görüyor. Popüler altcoin şu anda 26,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ripple (XRP) yazım sırasında piyasa değeriyle 10,4 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.