Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,985.67
-488.55
Ethereum
$3,067.73
-13.73
Litecoin
$82.76
+1.67
DigitalCash
$30.03
+0.2
Monero
$117.80
-0.46
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.54
+0.49
Dogecoin
$0.15
0

Bu Altcoin Tarihteki En Büyük Boğa Modelini Oluşturdu!

0 476

Bu Altcoin Tarihteki En Büyük Boğa Modelini Oluşturdu!

Litecoin (LTC), yatırımcıların mevcut kripto ekosistemine çok az faydası olan “eski bir altcoin ” olarak tanımladığı bir kripto paradır. Ancak LTC, kripto piyasasındaki geçmişi nedeniyle yeni yatırımcıların tercih ettiği bir altcoin’dir. Ayrıca uzmanlara göre, PayPal gibi platformlara Litecoin’in eklenmesi, kripto paranın benimsenmesini ve faydasını artırabilir ve bu son yükseliş trendinin katalizörü olabilir. Geçtiğimiz ay LTC, yükselişini yavaşlatan ciddi bir dirençle karşılaşmadan önce alıcılar fiyatı 50.00 doların altındaki düşük seviyelerden yaklaşık 100.00 doların üzerine çıkarabildi.

LTC, Bitcoin tarafından gölgede bırakılmasına ve sınırlı geliştirme faaliyetine sahip olmasına rağmen, yüksek likiditesi nedeniyle yatırımcılar için hala popüler bir varlıktır. Birçok yatırımcı ve analist, PayPal desteğiyle kripto paranın  daha fazla artacağına inanıyor. Popüler bir analist, kripto para biriminin Bitcoin ticaret çiftini inceliyor ve gördüğü en büyük yükseliş modellerinden birini oluşturduğunu belirtiyor.

CryptoBirb: Popüler altcoin LTC, tarihteki en büyük boğa modelini oluşturdu

Yazım sırasında Litecoin, 82 dolarlık mevcut fiyatıyla düşüş yönünde işlem görüyor. Bu seviyeler, 90 doların üzerindeki yüksek seviyelerden bir düşüşe işaret ediyor. Ancak aynı zamanda 64 dolarlık son düşük seviyelerden ciddi bir ralli yaşandığını da gösteriyor. Kripto paranın bu yükseliş eğilimine birçok faktörün katkı sağladığı belirtiliyor. Analistlere göre, XRP ve Litecoin gibi eski altcoin’ler yükselmeye devam edebilir. Analistlere göre, LTC’nin yakında 100 doları kırması ve başka bir ralli görmesi için güçlü bir olasılık da var.

Popüler analist CryptoBirb, Litecoin’e yönelik yeni tahminini paylaştı. Analist, Litecoin’in Bitcoin ticaret çiftini inceledi ve inanılmaz derecede yükseliş eğilimi gösterdiğini belirtti. Popüler analiste göre, LTC yakın vadede ciddi bir yükseliş görmeye hazır. Analiste göre, LTC kripto para tarihinde görülen en büyük boğa modelini oluşturdu. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BTC İLE EŞLEŞTİRİLEN LTC ÇİFTİ, KRİPTO PARA İÇİN ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK YÜKSELİŞ MODELİNE SAHİP. HADİ GİDELİM…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.