Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,857.67
+788.82
Ethereum
$3,254.28
+0.17
Litecoin
$71.34
+0.45
DigitalCash
$26.78
+0.44
Monero
$161.31
-13.85
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$22.89
+0.41
Dogecoin
$0.13
+0.01

Visa, İkinci Kripto Para Yatırımını Yaptı

0 394

Küresel ödeme devi Visa, Anchorage’ın başlangıcında 40 milyon dolarlık bir fon turu düzenleyerek kripto projesine ikinci yatırımını kaydetti. Hem Visa hem de Anchorage, Facebook’un kripto para projesi Libra’nın kurucu üyeleri arasında bulunuyor.

Fortune raporuna göre,Visa, turda, daha önce Andreessen Horowitz’in önderliğindeki bir yatırımda 17 milyon dolar toplayan kurumsal dereceli kripto gözaltı hizmeti Anchorage’yı desteklemek için büyük kripto para birimi risk sermayesi (VC) şirketi Blockchain Capital ile birlikte öncülük etti.

Raporda, yeni turda hem Visa’nın katkısı hem de Anchorage’nın değerinin açıklanmadığı belirtildi. Hem Visa hem de Anchorage, 18 Haziran’da resmen yayınlanan Facebook’un kripto para projesi Libra’nın kurucu üyeleri.

Fortune’un belirttiği gibi, son finansman turu kripto ile ilgili bir firmada Visa’nın bilinen ikinci yatırımı. Ödeme devi, Nasdaq ve Citi ile birlikte 2015 yılında blok zinciri şirketi Chain’de 30 milyon dolarlık bir finansman turuna katılmıştı. 2018 yılının sonlarında Chain, Stellar odaklı firma Lightyear tarafından satın alındı.

Yeni finansman Anchorage, müşterilerin varlıklarının güvenliğini sağlamak için soğuk hava depolarına dayalı kurumsal gözaltılara bir alternatif sağlamada kullanılacak. Rapora göre şirket, kripto paraların güvenli bir şekilde depolanmasını sağlamak için biyometrik tabanlı bir yazılımın yanı sıra çoklu onaylar ve manuel inceleme sistemleri kullanıyor.

Mayıs ayı sonlarında Anchorage, soğuk ve sıcak depolamayı bir arada kullanan velayet sahiplerinin çoğuna karşı sigorta kapsamını yükseltti. Kripto saklama sigortasının tüm kapsamının eşit olmadığını iddia eden şirket, her iki dijital varlık depolamasını da kapsayan bir poliçe kapsamında bir suç sigortası poliçesi edindiklerini açıkladı.

Visa, haziran ayının ortalarında, Blockchain teknolojisinin bazı yönlerinden türetilen bir sınır ötesi ödeme ağı olan “Visa B2B Connect”i başlatmıştı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.