Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,526.08
+262.14
Ethereum
$3,158.55
+19.45
Litecoin
$83.87
+0.67
DigitalCash
$30.51
+0.47
Monero
$119.50
+0.75
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.47
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Ünlü Trader: Zamanı Geldi! Popüler Altcoin Büyük Bir Ralli Yapacak

0 296

Ünlü Trader: Zamanı Geldi! Popüler Altcoin Büyük Bir Ralli Yapacak

Popüler altcoin Litecoin, yatırımcılar tarafından, birkaç ayırt edilebilir farklılık, az sayıda fayda ve azalan geliştirme aktiviteleri ile Bitcoin’in daha düşük bir versiyonu olarak küçümsendi. Ancak hala LTC, tüm büyük borsalarda bol miktarda likidite ve listelere sahip olan ilk kripto para birimlerinden biri. Bu nedenle uzmanlara göre, ekosisteme yeni yatırımcılar girdiğinde, bu tür altcoin’lere para yatırma eğilimindedirler ve bu da onların daha yükseğe çıkmalarına yardımcı olur.

Popüler bir analist, şimdi Litecoin’in muazzam bir yukarı yönlü ivme görmesinin zamanının geldiğini belirtiyor. Analist, boğalar kripto parayı kilit bir seviyenin üzerine çıkarmak için hareket ettikçe, teknik açıdan güç işaretleri gösterdiğine inanıyor. Ayrıca analist, LTC’nin Bitcoin’in son satışlarından herhangi birine güçlü bir tepki vermediğini de belirtti. Bu nedenle analiste göre, LTC yakın vadede daha fazla ivme görebilir.

Chase_NL: Popüler altcoin Litecoin, yakın vadede daha fazla ivme görebilir

Tüm kripto piyasası, geçtiğimiz birkaç gün boyunca muazzam bir yükseliş gördü. Bitcoin, birkaç ay önce belirlenen 10.000 doların altındaki en düşük seviyesinden 16.500 dolarlık seviyelere fırladı. Kısa vadede piyasa eğilimlerinin nerede olacağı, büyük ölçüde Bitcoin’in 16.000 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde ne kadar zaman geçireceğine bağlı olacak.

Popüler bir analist olan Chase_NL, Litecoin‘in kısa vadeli görünümü hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Analist, kripto paranın yakında ciddi bir artış görebileceğini öne sürüyor. Analist, son dönemdeki düşüşlerine rağmen  LTC’nin gücü nedeniyle altcoin’in yakında daha yüksek seviyelere çıkabileceğini belirtiyor. Analistler,  LTC’ye yeni bir sermaye akışı olacağı konusunda hemfikir görünüyor. Chase_NL konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BİR KEZ DAHA LONG LTC’YİM. BTC’NİN DÜN GECE YAPTIĞI DÜŞÜŞE MİNİMUM TEPKİ, SOĞUKKANLILIĞINI KORUDU… HATTA TREND ÇİZGİSİNİN ALTINA DÜŞMEDİ. DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE, CMC’DEKİ HACMİ GÖRMESEYDİM, BU KRİPTO PARANIN HAREKET ETTİĞİ ŞEKİLDE ÖLMÜŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM… AMA BELKİ DE ZAMANI GELMİŞTİR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.