Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,161.96
-2584.7
Ethereum
$3,148.52
-108.88
Litecoin
$83.84
-2.7
DigitalCash
$29.99
-1.79
Monero
$118.28
-3.45
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-2.03
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bitcoin Movement, Zuby Tarafından Tasarlanan Blockchain Destekli Sokak Giyim Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

0 291

Bitcoin Movement, Zuby Tarafından Tasarlanan Blockchain Destekli Sokak Giyim Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor.

Cuma günü, çevrimiçi perakende mağazası Bitcoin Movement (BTCMVMNT), blok zinciri destekli bir “Proof of authenticity (Orijinallik Kanıtı)” sistemini içeren sınırlı sayıda bir sokak giyim ürün gamını piyasaya sürdü.

İngiliz girişimci ve rapçi Zuby’nin katkılarıyla tasarlanan 300 öğelik koleksiyon, hepsinde “21 Milyon” logosu bulunan ve şimdiye kadarki maksimum Bitcoin miktarını temsil eden 50 kapüşonlu, 125 Şapka ve 125 T-Shirt’den oluşuyor.

Blockcain Tabanlı Ürün

Koleksiyondaki “Gücü Geri Al” başlıklı her parça, VeChain blok zincirine bağlı bir yakın alan iletişim çipi içeriyo. Bitcoin Movement tarafından sağlanan bir mobil uygulama aracılığıyla müşteriler giysiye yapıştırılmış bir etiketi tarayabilir ve uygulama gerçek zamanlı olarak VeChain’den ürün bilgilerini alır.

Ürün orijinal ise, uygulama “% 100 Orijinal Doğrulandı” mesajını görüntülüyor. Ek olarak, uygulama giysinin belirli sürüm numarasını ve onu blok zincirine bağlayan benzersiz işlem kimliğini gösteriyor.

Moda ve Blockchain

The Bitcoin Movement’ın kurucusu Daryl Kelly, “İlk blok zinciri sınırlı odaklı sayıda koleksiyonumuzun Bitcoin felsefesinin gerçek anlamda temsilcisi olmasını istedim. Gerçeği ve şeffaflığı arayanlar için onu böylesine yıkıcı, başarılı ve çekici kılan nitelikleri somutlaştırmak harika. VeChain’in endüstri lideri halka açık blok zinciri teknolojisi, hareketimize mükemmel şekilde uyuyor ” diyor.

Bu işbirliği, kopya örnekleri caydırmak için blok zinciri teknolojisine dayanan sınırlı sürüm modasının tek örneği değil. Son zamanlarda, dünyanın dört bir yanındaki moda yapımcıları, tedarik zincirleri alanında veya ürün orijinalliği doğrulaması alanında blockchain teknolojisini benimsemeye başladılar.

3 Eylül’de Fashion House Alexander McQueen, hem tasarımcıların hem de tüketicilerin giyim eşyalarını güvenli bir şekilde kaydettirmelerini ve ticaretini yapmalarını sağlayan yeni bir blockchain destekli etiket başlattı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.