Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

SEC Üyesi, ABD’nin Kripto Yatırımcıları İçin Netlik Sunacağı Konusunda İyimser

1 518

SEC Üyesi, ABD’nin Kripto Yatırımcıları İçin Netlik Sunacağı Konusunda İyimser

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) Hester Peirce, kripto varlıklar için tutarlı bir destek sergileyen bir düzenleyici olarak tanınıyor. Hatta lakabı “Kripto annesi”.Thinking Crypto podcast’ine katılan Peirce, ABD’nin bugüne kadar varlık sınıfına yönelik düzenleyici yaklaşımını değerlendirdi ve “Kriptoda bazı şeyleri kaçırdı. Bence bunun büyük bir kısmı kurallarımızda netlik sağlayamamaktan kaynaklanıyor,” dedi.

Kriptonun yasa dışılıktan bir şekilde ayrılmaz olduğu ve sistemi alt etme arzusuyla ilgili ısrarcı anlatının aksine kendi deneyimlerine göre, endüstri katılımcılarının kurallara uymak istediklerini; ancak rehberlik olmadığından sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

“Nihayetinde daha fazla netlik sağlayacağımız noktaya geleceğimize dair iyimser miyim? Sanırım şansımız var… Senato önünde duruşmasını yapan yeni bir başkan, Gary Gensler var. Bu, süreç için önemli bir adım. Ardından oylanması gerekiyor. Eğer onaylanırsa ve SEC’e gelirse, bu varlık sınıfıyla ilgili gerçekten derin bilgi birikimini beraberinde getiriyor.”

Peirce, kripto konusunda Gensler’a işaret etti

Peirce, Gensler’in Massachusetts Institute of Technology’de blockchain üzerine ders verme konusundaki son deneyiminin altını çizerek, “bu teknolojiye hevesli insanlarla çevrili” olduğuna dikkat çekti. Ona göre Gensler, endüstrinin olumlu potansiyelinin yanı sıra gelişimini kolaylaştırmak için daha fazla netliğe ihtiyaç duyulduğunu anlıyor.Ancak Peirce, başkanın “kurum için gündemi belirlediğini” ve Gensler örneğinde, kripto için daha iyi bir kural koyma yaklaşımını desteklemesinin beklenebileceğini not etti:

“Beş üyeli bir komisyona sahip olmanın amacı, zaman içinde sürekliliğe sahip olmaktı. Böylece politikada büyük dalgalanmalar görmezsiniz […] bu nedenle, komisyonun çalışmaları [… ] yeni bir başkan olduğunda önemli bir şekilde değişmeyecek. […] Düzenleme gündemi biraz değişebilir, ancak komisyonun çalışmaları, günlük çalışmaları […] başkan kim olursa olsun devam edecek.”

Peirce, kendisinin “herhangi bir varlık sınıfının savunucusu olmadığını” vurguladı. Ancak, “Hedefleri ne olursa olsun değerli gördükleri varlık sınıflarına yatırım yapmak isteyen insanlar için bir avukatım.”  dedi.

1 yorum
  1. […] başına 0,00001 $ gibi düşük bir fiyata, saniyede 50.000 işlemden daha yüksek hızlarda USDt alışverişi yapabilirler.Bu, merkezi olmayan finans (DeFi) alanındakiler de dahil olmak üzere […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.