Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

SEC Başkanından Sansasyonel Bitcoin ETF İzahı

0 588

Kriptokoin- Kripto para dünyası kapsamında önümüzdeki bu bir ay içerisinde görüşülecek en mühim konuların başında SEC Başkanından gelen ifadeler olacağını söylemek nâyeti mümkün görünüyor.

SEC Başkanından İkaz

SEC başkanından birtakım uyarılar da gelmiyor denemez. Pozitif cümlelerinin hemen akabinde yine de, kaygıların sürmesi hususunda bu tarz bir ürünün onaylama hükmünün askıya alınabileceğinin üzerinde duruyor. Görüşme esnasında Clayton, uygun bir kripto muhafaza etme sağlayıcısının bulunmadığına ve düzenleme olmadan borsalar üzerinde fiyat manipülasyonu problemine dikkat çekerek bu kaygılarını dile getiriyor. SEC başkanı tarafından gelen bu kaygılar, Fidelity’nin yeni muhafaza etme işletmesi ve San Francisco temelli Anchorage ve belirli borsalar kapsamında alım-satım işlemlerini yayma gayretleri de dâhil olmak üzere, bu sene etkinliğe geçiş yapan bazı muhafaza sağlayıcılarına rağmen söylenmiş olan bir söz olarak geçiyor.

Kaygıların Yok Edilmesine Yaklaşılıyor

Clayton, bitcoin firmalarının kaygılarını yok etmeye daha fazla yaklaşmış olduğunu doğrularken, ‘bunun müsait bir ürün çeşidi olduğunu son derece rahat bir biçimde kabul edebilmemiz için insanları bu çetin soruları cevaplaması gerektiğini’ anlatıyor. Clayton’un değerlendirmelerinin, iki ETF teklifi için Bitwise ve VanEck / Soldix’in son doğrulama tarihine yalnızca birkaç hafta kala geldiği söyleniyor. 13 Ekim ve 18 Ekim’de, SEC başkanının sırası ile Bitwise’ın ve VanEck’in önerilerinin onaylanıp onaylanmayacağına karar vereceği bildiriliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.