Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Ripple için Madencilik Hakkında Önemli Açıklama

0 388

Ripple’da piyasa stratejisti görevinde bulunan Cory Johnson, madenciliği değerlendirdi.

Katıldığı etkinlikte Bitcoin hareketleri başta olmak üzere Ripple hakkında önemli demeçler verdi. Bitcoin teknolojisinin dezavantajlarını vurgulayan Johnson aynı zamanda madencilik üzerinde durdu.

Yaptığı açıklamada kripto para birimlerinin farklı olduklarını söylerken, teknoloji kısıtlamaları olduğunu da söyledi.

Madenciliğin giderek daha pahalı hale geldiğini işaret eden stratejiste göre, enerji tüketimi maksimum seviyede. Madencilere verilen güç de aynı şekilde bir dezavantaj olarak değerlendirdi.

Bitcoin madenciliğinin yüksek yüzdeli kısmının Çin’de yapıldığını ifade etti. XRP teknolojisinin yarattığı fark, madencilik olmamasında önemli bir detay olarak kabul görüyor.

Finans müşterileri xrp tercih ediyor

XRP’nin Bitcoin’e göre avantajlarının bulunduğunu söyleyen isim, saniyede 150 işlem yapıldığına değindi. 150’den fazla dünya çapında müşterilerinin bulunduğunu da belirtti.

Cory Johnson; XRP’nin çok yönlü şirketlerde kullanılabilirliğini de övdü. Aktif olarak bankacılık, havale işlemleri ve buna benzer işlemlerde Ripple kullanılıyor.

XRP Hodlerları için bu durum pozitif olarak tanımlanıyor. XRP’nin Bitcoin 2.0 olarak nitelendirilmesiyle farklı bir perspektifi de yansıttı.

Madenciliğin olmaması temel olarak Ripple için ilk yıllarda dezavantaj olarak görülüyordu. Ancak gelinen durumda çok sayıda önemli isme göre bu durum avantaja dönüşmüş durumda.

Madencilik yerine hızlı işlem avantajı

Kazılabilir bir kripto para olarak değerlendirilmemesiyle beraber, hızlı işlem olanakları fark yaratan en önemli nokta.

Ripple, BTC’ye azalan ilginin yerini doldurabilecek özellikler bütününe sahip. Uzun vadeli yatırımcıların karlılık seviyelerini koruyabilecekleri bir kripto para olarak değerlendiriliyor olması en önemli konu başlığı.

XRP’nin piyasada yakın zamanda ikinciliği ele almış olması, konumunu sağlamlaştırıyor. İlerleyen dönemlerde işlemler için zirvedeki rolü XRP üstlenebilir.

Şu an için yaşanan düşüşlerin etkisinde olan kripto paranın boğa koşusu dönemi performansı belirleyici olacak.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.