Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Ripple Yöneticisi: Gelecek Proje Bitcoin, Ethereum ve XRP’den Daha İyi Olabilir!

0 400

Ripple Yöneticisi: Gelecek Proje Bitcoin, Ethereum ve XRP’den Daha İyi Olabilir!

Ripple CTO’su David Schwartz, ABD’deki kripto para yasalarının belirsiz olduğunu vurguluyor. Ripple CTO’su, böyle bir durumun geleceğe ve hatta daha iyi teknolojiye sahip olabilecek mevcut projelere “kapıyı kapatabileceğini” söylüyor. XRP Ledger’ın ilk mimarlarından biri olan David Schwartz, Ripple ve XRP teknolojilerinin hala erken aşamalarında olduğuna ve gelişebileceğine inanıyor.

Ripple CTO’su: ABD’deki kripto para yasalarının belirsizliği piyasaya zarar verebilir

Ripple CTO’su David Schwartz, kripto para düzenlemelerine yönelik önemli açıklamalarda bulunuyor. Ripple CTO’su, belirsiz kripto para yasalarının piyasaya zarar verebileceğini söylüyor. David Schwartz konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BEN MAKSİMALİST DEĞİLİM. TEKNOLOJİNİN HALA ÇOK, ÇOK OLGUNLAŞMAMIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE ÖZELLİKLE MAKSİMALİSTLER HAKKINDA BENİ ENDİŞELENDİREN ŞEYLERDEN BİRİ, BİTCOİN’İ GEÇİP ARKALARINDAN KAPIYI ÇARPMAYA VEYA ETHEREUM’U GEÇİP KAPIYI ÇARPMAYA ÇALIŞIYOR OLMALARI. ONLARIN ARKASINDAN XRP’YE GEÇMEMİZİ VE ARKAMIZDAN KAPIYI ÇARPMAMIZI BİLE İSTEMEM, ÇÜNKÜ BİR SONRAKİ PROJE DAHA İYİ OLABİLİR. HER ŞEYİ DOĞRU YAPTIĞIMIZI SÖYLEMEYECEĞİM. BENCE PEK ÇOK ŞEYİ DOĞRU YAPTIK, BENCE İŞLERİ DAHA İYİ HALE GETİRDİK, İŞLERİ DAHA DA KÖTÜLEŞTİRMEDİK, AMA… BELKİ İŞLERİ BİZDEN DAHA İYİ YAPAN, BAKMAYA SABRIM OLMAYAN BAŞKA PROJELER DE OLABİLİR. SAHİP OLMAK. VE BU İYİ… BEN BİR TEKNOLOJİ MAKSİMALİSTİYİM. EN İYİ TEKNOLOJİLERİN KAZANMASINI İSTİYORUM VE RİPPLE’A YA DA XRP’YE FAYDA SAĞLADIĞINDA YA DA YATIRIM YAPTIĞIM PROJELERE FAYDA SAĞLADIĞINDA BİLE… KAPIYI KAPATMAK İÇİN DÜZENLEME YAPMAK İSTEMİYORUM. BU İÇGÜDÜYE DİRENMEK İSTİYORUM.

''Ripple Tüm Zamanların En Büyük Üçüncü Çöküşünü Yaşadı''

David Schwartz, SEC’in Ripple’a açtığı dava hakkında da yorumda bulundu

David Schwartz ayrıca ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun yakın zamanda Ripple aleyhine açtığı dava hakkında da yorumda bulundu. SEC, XRP’nin piyasaya sürüldüğünde kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu ve bugüne kadar bir menkul kıymet olarak kaldığını iddia ediyor. David Schwartz konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KANUNLAR KÖTÜ DEĞİL, BELİRSİZ OLMALARI KÖTÜ. VE DAHA ÖNCE DE SÖYLEDİĞİM GİBİ AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, DÜZENLEYİCİLERİN SİZE “YAPTIKLARINIZIN YASA DIŞI OLDUĞUNU FARK ETMELİYDİNİZ” DİYECEKLERİ BİRKAÇ ÜLKEDEN BİRİ GİBİ GÖRÜNÜYOR. SORMAK, PARAMETRELERİN NE OLDUĞUNU BULMAYA ÇALIŞMAKTIR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.