Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,629.33
+392.85
Ethereum
$3,255.98
+85.87
Litecoin
$87.02
+2.26
DigitalCash
$31.62
+0.3
Monero
$121.21
-1.01
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.03
+0.04
Dogecoin
$0.16
0

Ripple Havale konusunda tüm dünyaya hizmet vermeye hazırlanıyor

0 310

Ripple Havale konusunda tüm dünyaya hizmet vermeye hazırlanıyor.

Şirketin ürün müdürü Craig DeWitt’e göre Ripple (XRP), ABD’den Meksika’ya havale koridorundaki başarısını dünya genelindeki diğer yerlerde de gerçekleştirmek istiyor. Blockchain danışmanlık firması Prysm Group’un kurucu ortağı Reed Catalado’nun ev sahipliğini yaptığı yakın tarihli bir sohbette DeWitt, şirketin genişleme planlarını hızlandırmak istediğini söylüyor:

“BİR ‘OYUN PLANIMIZ’ VAR VE BUNU DÜNYA ÇAPINDA BİRDEN FAZLA YARGI ALANINDA DUNACAĞIZ. BUNU YAPABİLME HIZIMIZI DA ARTIRACAĞIZ. LİKİDİTEYİ SEVİYORUM. LİKİDİTENİN LİKİDİTE İLE SONUÇLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BENCE BAŞARI DA BAŞARIYA YOL AÇAR VE BUNU GÖRDÜĞÜMÜZ PİYASALARDA; SADECE FİLİPİNLER, AVRUPA VE MEKSİKA’DA DEĞİL, TÜM DÜNYADA BİRDEN ÇOK YARGI ALANINDA İNSANLARIN YAŞAMLARINI İYİLEŞTİRECEĞİZ.”

Ripple ortağı ve Meksikalı bir kripto borsası olan Bitso ABD’den Meksika’ya yapılan havale ödemelerinin %2,5’ini işliyor. Borsanın sınırlar ötesi ödemeler müdürü Santiago Alvarado’ya göre Bitso, kısa bir süre önce bir milyon müşteriye ulaştı.

Ripple, daha fazla insanın katılımını bekliyor

DeWitt’e göre yüksek cirosuyla tanınan Ripple, yeni koridorlara doğru genişledikçe daha fazla insanı da çekmeyi hedefliyor:

“BENCE RİPPLE GERÇEKTEN ÖNE ÇIKIYOR. ÖZELLİKLE DE BUGÜN ASLINDA İNSANLARIN HAYATLARINI SPEKÜLATİF TİCARETİN DIŞINDA BİR ŞEKİLDE ETKİLEYEN VE GERÇEK BİR FAYDA SAĞLAYAN BİR ŞİRKET OLAN BİTSO İLE YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARDA BU DURUM AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR. EĞER BU DA SİZE ÇEKİCİ GELİYORSA BİZE ULAŞIN, BU ALANDAKİ YETENEKLERE ÇOK AÇIĞIZ. ÇOK HIZLI BÜYÜYORUZ. İNSANLARIN BİZİMLE BU YOLCULUĞA KATILMASINA VE BUNU GERÇEKLEŞTİRMEMİZE YARDIM ETMESİNE İHTİYACIMIZ VAR.”

Ripple’ın web sitesinde şu an 22 iş ilanı bulunuyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.