Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

Porto Rikolu SJMX, Bankacılık İşlemlerine Başladı

0 286

Porto Riko merkezli kripto para birimi ticaret platformu San Juan Ticaret Borsası (SJMX), yeni bir iştiraki aracılığıyla bankacılık işlemlerine başladı.

Dijital varlık yatırımcıları için üyelik bazlı bir değişim olan SJMX, kurumsal yatırımcılara yönelik faaliyetlerinin kapsamını genişletmeyi hedefliyor.

San Juan Ticaret Bankası & Trust International (SJMBT) adlı yeni girişim, geçen ay Porto Riko düzenleyicilerinden bankacılık lisansı aldı.

İlk depozitonun alınmasıyla birlikte banka resmi olarak işletmeye açıldı. Kurumsal müşterilere alım satım ihtiyaçları için çok yönlü hizmet paketleri sundu.

“Önemli Bir Kilometre Taşı”

SJMBT başkanı ve genel müdür yardımcısı Nick Varelakis, “SJMBT bankacılık işlemlerine başlamak önemli bir kilometre taşıdır.” dedi. Varelakis, “Dijital varlık alanındaki kurumsal pazar katılımcıları artık dijital varlık işlemlerinin eşleştirilmesi ve çözülmesi için güvenli bir ortam sağlayan lisanslı, tamamen düzenlenmiş ve operasyonel bir bankacılık ortağına erişebiliyorlar.” ifadelerini kullandı.

Haber, dünya çapında kurumsal hizmetlerin hızlı geliştiği bir döneme işaret ediyor. Bugün erken saatlerde de Hong Kong merkezli BC Group, Asya’nın ilk sigortalı kripto saklama çözümünü de başlatmıştı.

Amerika Birleşik Devletleri düzenleyicileri, ticaret platformu Bakkt gibi uzun zamandır süren teklifleri durdurmaya devam ettikçe, kurumsal yatırımcı girişi ile ilgili piyasa hissiyatının karmaşıklığı devam ediyor. Aslen kasım ayı için planlanan proje, çok sayıda aksaklık gördü. Yetkililer ise acil durumlara yönelik olarak başvuruda bulunduklarını söylüyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.